Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi insallah kayseri gecen senenin bursasi gibi filan degildir ya.bosa sevinip heyecanlanmiyoruzdur insallah

DHSE_6vW0AAHPcb

Linnes sakin ol aslanim ne bu hirs :D

Geçen senelerde şu tabloyu görmüyorduk ayrıca saha da kavga oldu mu bizimkiler kavga yapan arkadasının yanına gitmiyor kavga yapan kimse tek başına kalıyordu bu son maçta belhandanın olayında takım hemen oraya gitti arkadaşlık olarak da iyi bir gelişme

Hayat yabancı kısıtlamasının gelmesini isteyen Yıldırım Demirören'in milli takıma yabancı hoca getimesi gibi saçma ve ironik.

Abi insallah kayseri gecen senenin bursasi gibi filan degildir ya.bosa sevinip heyecanlanmiyoruzdur insallah

kayseri aslında iyi oyuncular almıs iyide yerli oyuncuları var ama henüz takım oturmamıs ben zorlanırız diyordum bursayla alakası yok

3-5 hafta sonra bence daha tehlikeli takım olur bunlar

Geçen sene bursaya 6 atmıştık o maçı izledim gram keyif almadım diyeceğim şu ki kayseri geçen senenin bursası olsa bile ben bu maçta coşku hırs gördüm ve skordan bağımsız inanılmaz keyif aldım

Hayat yabancı kısıtlamasının gelmesini isteyen Yıldırım Demirören'in milli takıma yabancı hoca getimesi gibi saçma ve ironik.

Bu transferlerde göklerden birinin parmağı var gibi hala inanamıyorum satranç tahtasındaki takım gibi kusursuz olmak üzere

Fernando'nun kayserispor maci performansi:

Twitter

Belhanda'nin kayserispor maci performansi:

Twitter

Belhandanın çok çalışması lazım, ki kendisi de bunu söylüyor zaten.

Kayseri maçında Tolga rahatlatıyordu Belhandayı, ilerleyen günlerde gelecek bir sol kanat oyuncusuyla birlikte saha içerisinde bu kadar rahat olmayacak. Bunu kaldıramazsa şayet yedek kulübesi yolu görünebilir kendisine.

Fernandoya diyecek hiçbir söz bulamıyorum. Adam çok başka bir seviye

Yarın forma alacağım ama kimin formasını alsam karar veremedim. Feghouli'ninkini düşünüyordum ama mal gibi 89 numara yazdırmışlar. Belhanda alınır mı sizce?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Badu çok güzel. kelimeler tarifsiz bişey. melo ışığı gördüm kendisinde.

Ndiaye al mehmed.

Yarın forma alacağım ama kimin formasını alsam karar veremedim. Feghouli'ninkini düşünüyordum ama mal gibi 89 numara yazdırmışlar. Belhanda alınır mı sizce?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

çok haklısın renktaş Amrabat'ın 53 ünden sonra en saçma forma numarası olan kanatımız

Belhandanın çok çalışması lazım, ki kendisi de bunu söylüyor zaten.

Kayseri maçında Tolga rahatlatıyordu Belhandayı, ilerleyen günlerde gelecek bir sol kanat oyuncusuyla birlikte saha içerisinde bu kadar rahat olmayacak. Bunu kaldıramazsa şayet yedek kulübesi yolu görünebilir kendisine.

Fernandoya diyecek hiçbir söz bulamıyorum. Adam çok başka bir seviye

Yalnız Tolga'da golden sonra özgüveni tamamen yerine geldi gibi gözüküyor aslında çok iyi bir joker olacak özellikle zorlu deplasmanlarda orta sahadaki direnci tavan yaptıracaktır

fenerde birtek şu guliano denen cocugu merak ediyorum nasıl bir etki yapacak

Ben Guliano'dan önce bu sezon için Fener hakkındaki genel düşüncemi söyleyeyim.

Öncelikle Valbuena kaliteli oyuncu. Her ne kadar önümüzdeki sezon yaşının da iyice ilerlemesiyle yatışa geçip parasının keyfini çıkarmaya başlayacak olsa da Fener için bu sezonun Lens'i Valbuena'dır. Çünkü geçen sene ligi 5-6. sırada bitirmekten Lens sayesinde kurtuldular. Tabi bizim için de aynısı geçerli. Biz de 4. olduysak Bruma sayesinde. Neyse o başka konu.

Aynı şekilde bu sene Fener'i 4. yapacak oyuncu da Valbuena. Vasat üstü diyebileceğimiz Isla, Dirar ve Skrtel dışında kadronun tamamı hiçbir özelliği bulunmayan, dümdüz, kazma, vasat ve çöp oyunculardan oluşuyor.

Şimdi bu tabloya Guiliano'yu da dahil edersek, ancak üçüncülük şansı yükselir. Malesef şampiyonluk için tüm kadronun iyi ve uyumlu oyunculardan oluşması gerekiyor.

Geçen yıl Bruma&Sneijder&Podolski gerçekten kaliteli bir üçlüydü ama arkası leş olunca ancak bu kadar oluyor. Guiliano ve Valbuena da Fener'i en fazla üçüncü yapabilir.

Şampiyonluk için bizim gibi full revizyona gitmeleri gerekiyordu. Kadrolarında hala bir ruhsuzluk, mutsuzluk, umutsuzluk, isteksizlik, amaçsızlık var. Yaş ortalamaları da yüksek. Genç ve kendini geliştirmeyi hedefleyen oyuncu yok denecek kadar az. Spor medyası neredeyse Fener'in elinde olduğu için kamuoyuna pek yansıtmasalar da oyuncuların yüzünden anlaşılıyor bu durum.

Aziz'e kalsa transfer show yapardı ama FFP'den dolayı o da hiçbir şey yapamıyor. O nedenle bu yaptıkları 3-4 transfer bir işe yaramayacak (en azından şampiyonluk için yeterli olmayacak) ve bu oyunculara saçtıkları paralar da boşa gidecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt