Bektaş Arslan
10 Numara!
- 14 Ocak 2010
- 11.374
- 2.258
- 2.278
Abi insallah kayseri gecen senenin bursasi gibi filan degildir ya.bosa sevinip heyecanlanmiyoruzdur insallah
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
![]()
Linnes sakin ol aslanim ne bu hirs![]()
Maher falan da gitmiş takımda fazla bir adam kalmamış. Umar'a Linnes karşısında dikkat etmek lazım onun dışında basıp geçmemiz lazım, tabi duran top şansı vermemeliyiz.
HTC 10
Abi insallah kayseri gecen senenin bursasi gibi filan degildir ya.bosa sevinip heyecanlanmiyoruzdur insallah
14 yabancı varDe jong ve cavanda ile beraber 13 yabancimiz var bu arada
'' Böyle bir takımın taraftarı olduğuma halen inanasım gelmiyo abi yaa..'' 'nın başka bir ifadesi gibi geldi bana..
Yarın forma alacağım ama kimin formasını alsam karar veremedim. Feghouli'ninkini düşünüyordum ama mal gibi 89 numara yazdırmışlar. Belhanda alınır mı sizce?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Trance'a giriyorYalnız Gomis Konsantrasyonu FULLemiş. Çok yoğun yaşıyor herşeyi..
Acaba düzensiz bayılmaların nedeni de bu olabilir mi..![]()
Belhandanın çok çalışması lazım, ki kendisi de bunu söylüyor zaten.
Kayseri maçında Tolga rahatlatıyordu Belhandayı, ilerleyen günlerde gelecek bir sol kanat oyuncusuyla birlikte saha içerisinde bu kadar rahat olmayacak. Bunu kaldıramazsa şayet yedek kulübesi yolu görünebilir kendisine.
Fernandoya diyecek hiçbir söz bulamıyorum. Adam çok başka bir seviye
Çok güzel bir resim bea![]()
Linnes sakin ol aslanim ne bu hirs![]()
fenerde birtek şu guliano denen cocugu merak ediyorum nasıl bir etki yapacak
Uzun zamandir boyle adam yiyen takim gormemistim inanamiyorum hala gercekten.