Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kendi takimini yeni kurdu.yine ilk puan kaybında sorgulanacak.ama uzun vadede taraftarı fazlasiynan hoş edecektir..

Genç arkadaşlar biraz daha heyecanlı takım konusunda.

Özellikle ostersund maçında çok üzüldük.Onlar daha fazla üzüldü eminim.

Fakat bende bir düşünce vardır.Ortada bir takım yokken Avrupa'ya gitmek çok sağlıklı gelmez bana.

Keza Ostersund maçında psikal mental bitik bir geçen yılın takımı vardı sahada.

Biraz maziye bakacak olursak,Biz uefa kupasını 4 yıllık bir hazırlıktan sonra kazanmıştık ayrıca.

Tam tekmil hazır bir takım olmadan turnuvalara katılmak yerine,hazır ve diri bir kadroyla sonuna kadar gidebilmek,Galatasaray'a çok yakışacak bir olgudur.

Tudor takımını kurdu hemen hemen.İlk maçta da keyiften 4 köşe olduk.

Rüzgarı arkasına alabilecek gibi görünüyor.

Aslında benim sorunum ayhan akman ile.Ondan yardımcı falan olmaz.Bilgi birikimi tecrübesi yok denecek seviyede bir adam..

ulan carole'e kim 4 milyon euro verir!!

DHVUjosXcAA1bnH.jpg

@efendikartalgol

Galatasaray çok boş transferlere çok para harcıyor bizim canerle Gökhan asamoah la Mariano dan bin kat daha iyi

:2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1:

sadece melih gökçimen >caner.diğerlerine hiç girmiyorum bile.

ya bu caner erkin sakatlıktan sonra çok geriye gitmemiş mi,bjk maçında izledim çok vasatlaşmış

@efendikartalgol

Galatasaray çok boş transferlere çok para harcıyor bizim canerle Gökhan asamoah la Mariano dan bin kat daha iyi

:2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1:

sadece melih gökçimen >caner.diğerlerine hiç girmiyorum bile.
Kimse bu zat söyleyin sadece tiner çeksin bally ile karistirmasin

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şampiyonlar ligi bizi özledi biz onu özledik ipi göğüsleyip hakettiğimiz ve ait olduğumuz yere dönmeliyiz.

@Futbol_Mercado

El mediocampista ghanés Kwadwo Asamoah es nuevo jugador del Galatasaray. Llega procedente de la Juventus.

yeni oyuncumuz diye bahsedilmiş.

Vida'yı alalım tinercilerin elinden bıktım bunların bedavaya kalite adam almasından! Maicon vida ikilisi güzel olur.Ayrıca tudorun hırvat olması faktörü ve kievden belhanda transferi nedeniyle rahat alırız vidayı.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu arada Kayserispor maçında atılan gollerden bazıları,teknik taktik çalışma sonucu çalışılmış pozisyonlardı.

Tudora bitik yitik dedik.İlk haftada takımın hakkını vermiş.

Camiamızın bu yönünü seviyorum.

Mutlak mükemmelliyetçi bir taraftar grubumuz var.

Dursunu gömeriz yıldız yağdırır.Tudoru gömeriz şov yapar.

Bu sezon alkolleri keyiften tüketicez sanırım.

Yalnız bir şeye dikkat ettim etrafımdaki Fenerli ve Beşiktaşlıların çoğu Arda inşallah gelir takımınız karışır demiyorlar. İçten içe çok korkuyorlar ula Arda gelmese bari diye. Kafasını futbola verirse içinden geçeriz biliyorlar hissediyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt