Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Barcelonanın Neymarın PSGye gitmesinin ardından Çin Süper Liginden 35 milyon Euroya transfer ettiği Paulinho‚ Katalan devinin kendisini kadrosuna katmasına şaşırdığını söyledi. 29 yaşındaki Brezilyalı futbolcu‚ "Şu an kendimi boşlukta hissediyorum. Yani herkes dışarıda benden çok daha iyi alternatifler olduğunu bilirken hangi sebeple beni seçmiş olabilirler? İyi bir sebeple transfer olmadığımı hissediyorum" diye konuştu.

:asd22:

Real maçı rövanşından sonra

şimdi rahatlamak için herkes paulinho ya çocuklar :D

[FONT=&quot]O'JOGO | Benfica, Kayseri maçında ıslıklanan Sinan Gümüş'ü almak için André CARRILLO'yu iyi bir teklifle satmak istiyor.

[/FONT]
DHVXPKEWsAI1J-D.jpg
[FONT=&quot]

[/FONT]
Başabaş takas yapalım

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Başkan, yasal olarak transfer görüşmesi yapmadığı için açık ifade edemiyor Arda konusunu ama buna ilişkin sinyaller verdi. Muhtemelen gayri resmi görüşüyorlar oyuncu/menejeri ile ama kulüp işini siz halledin diyorlar.

Terim, özel hayatında bir skandal yarattı, önce "hocam senle yapacak çok şeyimiz var" dendi, sonra bir şeyler oldu milli takımdan kovuldu. Arda milli takım formasıyla milli takım uçağında gazeteci dövdü, herkese hakaretler saydırdı, sonra da yemin billah bıraktım bu takımı dedi ama şimdi geri dönsün diye yalvarılıyor. Tüm söylediklerini de yaladı. Ne Terim ne Arda bize huzursuzluktan başka bir şey getirmez. Bence konuşulması bile yanlış, bir an önce bu konuların kapatılıp camianın önüne bakması lazım.

Arda artik eski ergen Arda degil...
Burda futbolu birakmak icin gelir...
Gelirsede en az 15 asist 5 gol yapar her sene
Kimsede tersini idaa etmesin...

Arda artik eski ergen Arda degil...
Burda futbolu birakmak icin gelir...
Gelirsede en az 15 asist 5 gol yapar her sene
Kimsede tersini idaa etmesin...

adam disiplinin krali olan barcada bile göt göbek büyüttü burada kim bilir neler yapar
her hafta sonu acun abisiyle program bile yapabilir
her seyi beklerim

niassse yi istiyormusuz.gelsin sol tarafta da oynama kabiliyetinde.kanat forvet olaraktan cuk oturur..

eger hem asamoah hem vida gelirse sol acıga arda yada volkan şen gelir cünkü yerli konusunda sıkıntılıyız mecbur yerli gelir

Asamaoah ve Moura gelirse Fifa satışları bile patlar Türkiye'de forma satışlarını saymıyorum. Her piyasaya etki yapar. Stad önündeki köfteciden o köftecinin eti aldığı kasaba kadar domino etkisi gösterir.

bu feghoulini bacaklar saglam da,gomiisn gövdesi zayıf ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt