Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sinan karaktersizi gitsede enazından onun numarasını feg alsa 89 nedir rugby takımı gibi

Moura'yı neden saldınız la yerimde duramıyorum şuan. Beinsports yap bir kıyak Qatar'lı canım abilerim hadi be

@efendikartalgol

Galatasaray çok boş transferlere çok para harcıyor bizim canerle Gökhan asamoah la Mariano dan bin kat daha iyi

:2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1:

sadece melih gökçimen >caner.diğerlerine hiç girmiyorum bile.
Daha bir sene önce Hırvat maçında rakibini geçemeyip topla birlikte taça çıkan Gökhan mı?

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Renkdas dun gece yazmistim. Isim vermek istemiyorun diye cunku cok zor isimler diye ama sen ismi desifre ettin, nasil bir hissiayatin varmis tebrik ederim :-)

images

Şu asamoah resmileşsin artık.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Lan Arda önce milli takımı kurtarsın olum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arda geleceğine u17den biri oynasın. Arkasında asamoah, çevresinde belhanda ndiaye fernando ve gomis olduktan sonra her türlü oynar. En azından Ardanın saçma işleri kulübe girmemiş olur. Ardanın Galatasarayı sevdiğini biliyorum ama o zaman bu zaman değil şu an. 3 yıl sonra gelip 1 sene oynasın yeter. Yine burda bıraksın. Şimdi yeri ve zamanı değil.
Ayrıca geçmişte Ardayı çok seviyordum, zamanla nefrete dönüşmüş. Demekki oturup düşünmesi lazım bu adamın.

öyle bir performans veremez sana arda
arda kafasinda futbolu bitirmis koas disinda bir sey vermez sana
Birakya bunlari...
Neyse insallah gelirde o zaman görürürüz nolacagini
40 milyon Euroya Barcaya transfer olmus birinden bahsediyoruz o performansi veremez diyor...
Büyük takimlarda bir halt beceremeyen kerizma bile veriyorsa Arda bu ligin icinden gecer...

Vallah moura ismi dolasiyorsda, cok cok zor is o. Ama isim ortalarda var. Psg moura su anda arda gibi dusunulmuyor gibi. Ama olmasi olasiligi cok zor. Sponsor destegi var amaa neyse ben susayim...

Asamoah gelsin de bir rahatlayalım. Moura'nın şu an hayalini bile kurmak imkansız. Kiralamak istesen ortalama rakibin ManU olur.

Ne mourası ya. Çok zor o iş

adamın değeri 40m euro yaşı 25 ve bize mi gelicek en az 30 takım istiyordur zaten.

Birakya bunlari...
Neyse insallah gelirde o zaman görürürüz nolacagini
40 milyon Euroya Barcaya transfer olmus birinden bahsediyoruz o performansi veremez diyor...
Büyük takimlarda bir halt beceremeyen kerizma bile veriyorsa Arda bu ligin icinden gecer...

su anda ben piyasada ardadan daha medyatik bir oyuncu göremiyorum
barcada bile disipline önem vermemis
bak barca diyorum fc barcelona yani
orada bile kendine dikkat etmeyen bir oyuncu türkiyede ortaligi dagitir
ne kendine dikkat eder ne de cevresine
olan bize olur sadece
o keyifle paralari cukkalar

ula jese de mi gitti elden tüh yazıklar olsun

İyi takım kuracaksın ki insanlar da gelecek

Aysala bok atmazlar bi daha inş

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ne aysalmış arkadaş kulubü batırıp kaçan bir adam. Taraftar başarıları dürüst albayrak ve terimin getirdiğini bildiği için bu adamları ego yüzünden gönderen biri. Bu adamlar gittikten sonra ontivero endoğan adili ki bu endoğandan hala kurtulamadık bu gibi çöpleri takıma doldurup Galatasaray ın parasını sokağa atan biri. Kısacası terim dürüst ve albayrak gidince düştüğümüz durum malum ama hala aysal diyorsunuz bir daha gelsin bir daha batırsın diye mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt