- 9 Ocak 2014
- 32.990
- 9.353
- 1.538
Asamoah.Clichy'i mi isterdiniz Asamoah'ı mı?
Başkan çıldırdıııııı
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Asamoah.Clichy'i mi isterdiniz Asamoah'ı mı?
Başkan çıldırdıııııı
ClichyClichy'i mi isterdiniz Asamoah'ı mı?
Başkan çıldırdıııııı
Lan senin yaşın kadar bu forumdayımdır ben
Cevap veremeyince mal mal mesajlar atma
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ben mimiklerine uyuz oluyorum onunMehmet demirkola bazen kafa göz dalasim var
iyi yorumcu gerci
Lan senin yaşın kadar bu forumdayımdır ben
Cevap veremeyince mal mal mesajlar atma
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Anadolu takımlarında hocaya takım falan kurdurmazlar renktaş hatta Türkiye'de çok nadirdir
sorun asamoah değil ki Juventus.trt spor son dk girdi asamoah ile anlaşma aşamasına geldik diye
Evet diyeyim misyon anlaminda. Katar sahipleri dini anlamda ve yatirim anlaminda siyasi durumlarla ayni paralellikte. Dunyada musluman bir ulkenin en iyi takimi olarak gordukleri icin bir planlamalari var. Oyuncu isimleri dolasir durur elbet suydu buydu diye ama cin e giden okadar yildiz varken neden olmasin dedirtyiotr.
Eskiden rus ve amerika zenginleri kulupleri onundeydi. Su anda dunya piyasasinda katar ve cin rekabette. Katarlilarin amacida zaten bu buyuk kuluplere sponsorluk yaparak kotu algilari kirmak ve guc gosterisi yapmak. Idol bir takim sunmak zorundalar onlarda 1996-2000 yilindaki galatasarayin tum orta dogu ve dunyadaki ses getirmesini ve destek bulmasini, gelecektede boyle bir duruma niyetleniyorlar. Cunku ne fenerin be bjknin oyle bir potansiyeli ve gecmisi yok.
Kisaca gercekleri tarih yazar onuda galatasaray cumlesindeki sadece lafta olmadigini ekonomik olarak da dunya piyasasinda bunun farkindalar.
Oyuncu isimleri biz bu sene basarili devam edersek buyuyecek
Karabük'ün geçen seneki kadrosunu bizzat yönetim kurdu çok net biliyorum sadece Seleznov'u Tudor özel olarak istedi
sorun asamoah değil ki Juventus.
Burada bi ara burun kıvrılan Fellainiyi Juve mi istiyomuş. Juve anlamıyor bu işten demek ki!Sorun hic bisey kap bekleyelim.
Italyan basinida bugun spinazollayi ilgili juvede der. Ayrica juve matuidi,stroman ve fellaini bastiriyor