Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler iyiyidik ama ucmayalim,baskalarina benzemeyelim bence,1-0 olsun bizi olsun diye maca cikip fark gelirse zevkini cikarmak lazim,bakin gecmiste fener(bir donen biz) bugun beceke kibri yuzunden tepki cekiyor.alcak gonullu olmak iyidir,daha olmadik cok yolumuz var.

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kadrolara Tolga yı yazin..

Arkasinda Adamoah olacagi icin Belhanda sola kayar Sneijder gibi düşünün..

Tolga bu kadro yapısında cok cok iyi oynar

Hem dinanizmi var ..ondan oyun kurmasını beklemeden hamallık beklersen cok yararlı olur

Tolgayı koyacak yer bulamıyorum ki. Belhandanın solda optimum katkı verebileveğini düşünmüyorum. Ama rotasyon ihtiyacı olduğunda dediğin yapılabilir

#yuvanadönselçuk

Kadrolara Tolga yı yazin..

Arkasinda Adamoah olacagi icin Belhanda sola kayar Sneijder gibi düşünün..

Tolga bu kadro yapısında cok cok iyi oynar

Hem dinanizmi var ..ondan oyun kurmasını beklemeden hamallık beklersen cok yararlı olur

Katiliyorum bana da oyle geliyor eger bekledigimiz bir sol acik gelmezse Belhanda yer yer mac icinde sola kayacak Ndiaye ofansif orta saha gibi ileriye cikip bindirmeler yapabiliyor. Kayseri macinda Tolgayi begendim. Tolgadan ekstra seyler bekleyince agir sacmaliyor ama makina gibi isleyen takimda iyi pas yapan, guclu, kosan, direncli, faydali olacak bir adam.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Anadolu kulüpleri Hakan Balta'yı falan bilerek almıyor bizim fesh etmemizi bekliyorlar. Biz fesh edince 200 bin euroya bile imza attırırlar karşılıklı anlaşarak hepsiyle fesih yoluna gitmemiz lazım ne kadar az zarar edersek iyi

Bu arada tinerciler bir yabanci gondermezse yabanci rransfer yapamiyor,onun icin boyku vida takasi uste para teklif ediyorlar,sirf guclenmesinler.diye vida gelsin diyorum yoksa castan gelecekse vida kalabilir

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

kwadwo-asamoah-of-juventus-tackles-pedro-obiang-of-uc-sampdoria-the-picture-id464834517

Asamoahhhhhhhhhh

@kwadwo asamoah
kaçtır sana sesleniyor cevap ver adama:)

ne tolgası yahu...garry bile defansa ondan daha çok yardım etti,daha çok müdahalede bulundu.arda gelene kadar linnes-asamoah olur sol taraf

Anadolu kulüpleri Hakan Balta'yı falan bilerek almıyor bizim fesh etmemizi bekliyorlar. Biz fesh edince 200 bin euroya bile imza attırırlar karşılıklı anlaşarak hepsiyle fesih yoluna gitmemiz lazım ne kadar az zarar edersek iyi

Son dönemlerdeki saçmalıklarımız buna yol açtı. O da bizim kendi kusurumuz.

#yuvanadönselçuk

Asamoah hemen gelsin ki Osmanlı maçında sahaya sürebilelim karaboğa 'yı

Muslera
Mariano - Vida - Maicon - Asamoah
Fernando - Badou
Feghouli - Belhanda - Rodrigues
Gomis

:heart:​

Kardes ben sozlesmesini feshedip maasinin tamamini odedikten sonra ne anladim o isten? Dursun yedekte, PAF takiminda daha iyi. Bence son gun falan gonderebiliriz Hakani. Maasinin bir kismini biz verelim geri kalani gidecegi takim karsilasin.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ülke ve millet olarak çok çabuk ve çok kolay gaza geliyoruz. Tek bir maç gördük takımı biraz yavaş yahu.

Asarız keseriz diyenler mi ararsın, Dursunu öven mi ararsın. Temkinli olmakta fayda var. Takım bir kaç maç böyle oynasın sonra asıyor muyuz kesiyor muyuz karar veririz.

Aynısını oyuncular içinde yapıyorsunuz hep, ilk maçta ya ilâhlaştırılır ya da dünyanın en kötü futbolcusu ilan edilir.

Bekleyip görelim. Kayseri iyi bir takım değil hele hele burada bazı arkadaşlar tarafından ligin kalburüstü takımlarından biri dedikleri gibi hiç değil, benim için ölçü olabilecek maç Antalya maçıdır mesela yakın zamanda.

sent via GSC

Ayı da geçen basın toplantısında "Ozan'a ciddi teklif vardı" demişti. Aziz'in başının altından çıkıyor bunlar.

sent via GSC

El altından ffp yi delme haberleri bunlar aslında.

Tombik Ozan'a 1-2 milyon veren bir kulüp çıksa üzerine de 10 milyon kendileri koyup 12'ye sattık diyecekler de, alan kulüp yok :D

Wish him good luck in Galata, thanks for 2 very good years under Conte, but sadly he isn't half the player anymore after the injurys

Ülke ve millet olarak çok çabuk ve çok kolay gaza geliyoruz. Tek bir maç gördük takımı biraz yavaş yahu.

Asarız keseriz diyenler mi ararsın, Dursunu öven mi ararsın. Temkinli olmakta fayda var. Takım bir kaç maç böyle oynasın sonra asıyor muyuz kesiyor muyuz karar veririz.

Aynısını oyuncular içinde yapıyorsunuz hep, ilk maçta ya ilâhlaştırılır ya da dünyanın en kötü futbolcusu ilan edilir.

Bekleyip görelim. Kayseri iyi bir takım değil hele hele burada bazı arkadaşlar tarafından ligin kalburüstü takımlarından biri dedikleri gibi hiç değil, benim için ölçü olabilecek maç Antalya maçıdır mesela yakın zamanda.

sent via GSC

Abartılmaması konusunda katılıyorum ama şöyle bir şey var Can. İki yıldır takımın bırak güzel oynamayı mücadele edilmemesini hep beraber izledik. Takım agresif bir mücadele ortaya koyunca buradaki herkes mutlu oldu haliyle. Evet biraz abarttık ama bunların sebepleri geçen iki sezon sebebiyledir. Yoksa normal şartlar altında tek maçla bu kadar havaya girmek doğru değil haklısın.

#yuvanadönselçuk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt