Kemal Kaynak
Sarı Üye
- 29 Haziran 2015
- 691
- 79
- 488
Dursuna gıcık oldum yine şimdi böyle bir son dk girseler yeridir yani
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1.6 milyon euro net aliyor. Net bilgi.1.2 aliyor net vergi cikinca.
Her transfer döneminde olduğu gibi bu transfer döneminde de sahte duyumcular, kolpa haberciler olacaktır. Forum yönetimi olarak bunlara asla müsade etmeyeceğimizi, kaynaksız transfer haberi/duyumu paylaşan üyelerimize uyarı, tekrarında 1 günden başlayan sürelerde MYC vereceğimizi bilmenizi isterim.
Yeni uyelerde son gunlerde yeni moda oluyor bu duyumcu rolu o yuzden konuya genel bir uyari birakiyorum, sonra 'foruma neden giremiyorum' mesajlari ile yonetim kurulunu rahatsiz etmenize gerek kalmaz. Eger ciddi bir duyum aldiysaniz ve bunu paylasmak istiyorsaniz bunu bildirip izin aldiktan sonra anca yazabilirsiniz.
Saygilar.
Arkadaşlar şaka yaptım özür dilerim((
Her transfer döneminde olduğu gibi bu transfer döneminde de sahte duyumcular, kolpa haberciler olacaktır. Forum yönetimi olarak bunlara asla müsade etmeyeceğimizi, kaynaksız transfer haberi/duyumu paylaşan üyelerimize uyarı, tekrarında 1 günden başlayan sürelerde MYC vereceğimizi bilmenizi isterim.
Yeni uyelerde son gunlerde yeni moda oluyor bu duyumcu rolu o yuzden konuya genel bir uyari birakiyorum, sonra 'foruma neden giremiyorum' mesajlari ile yonetim kurulunu rahatsiz etmenize gerek kalmaz. Eger ciddi bir duyum aldiysaniz ve bunu paylasmak istiyorsaniz bunu bildirip izin aldiktan sonra anca yazabilirsiniz.
Saygilar.
MYC yiyene PM ile ihbar gönderseniz gene rahatsız etmez emmoğlu..
Dışarda kalmayı Sorgulamanın değil ama; sebebini araştırmanın neresi yanlış.
İki taraflı düşünmek lazım..

Juventus star Kwadwo Asamoah set for Galatasaray medical on Friday - report - Ghanasoccernet.com
Asamoah'ın Cuma günü sağlık kontrolünden geçmesi bekleniyormuş.
Transfer sezonunun kapanmasına 3 hafta kaldı.
@Tamer Tuna
Hosgeldin Tamer. Forumumuzda guzel zaman gecirirsin tekrardan insallah, uzun zamandir yoktun galiba.
Ama bu mesajlarimdan alinti yapip surekli o mu daha iyi boyle daha iyi gibi bir kisisel fikir beyaninda bulunmana gerek yok. Bu yazim dusuncelerden bagimsiz ceza kurallari hakkinda atilan bir mesajdir..![]()
Hic bişey olmaz o gitsin önce burnunu temizlesin sümükten konuşamıyorbisey degil nazifoglu yüzünden asamoah ve arda transferleri yatacak ona üzülüyorum![]()