Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her transfer döneminde olduğu gibi bu transfer döneminde de sahte duyumcular, kolpa haberciler olacaktır. Forum yönetimi olarak bunlara asla müsade etmeyeceğimizi, kaynaksız transfer haberi/duyumu paylaşan üyelerimize uyarı, tekrarında 1 günden başlayan sürelerde MYC vereceğimizi bilmenizi isterim.

Yeni uyelerde son gunlerde yeni moda oluyor bu duyumcu rolu o yuzden konuya genel bir uyari birakiyorum, sonra 'foruma neden giremiyorum' mesajlari ile yonetim kurulunu rahatsiz etmenize gerek kalmaz. Eger ciddi bir duyum aldiysaniz ve bunu paylasmak istiyorsaniz bunu bildirip izin aldiktan sonra anca yazabilirsiniz.

Saygilar.​

MYC yiyene PM ile ihbar gönderseniz gene rahatsız etmez emmoğlu..
Dışarda kalmayı Sorgulamanın değil ama; sebebini araştırmanın neresi yanlış.

İki taraflı düşünmek lazım..

Son düzenleme:
şaka için bile yazılan her yanlış bilgi için, ilgili taraftarlar yarım saat kaynak araştırması yapıyor bun nedenle şaka bile yaparken dikkatli ve bilinçli olun renktaşlarım.

Arkadaşlar şaka yaptım özür dilerim :(((

kaynak.png

Eminim şakadır.

Her transfer döneminde olduğu gibi bu transfer döneminde de sahte duyumcular, kolpa haberciler olacaktır. Forum yönetimi olarak bunlara asla müsade etmeyeceğimizi, kaynaksız transfer haberi/duyumu paylaşan üyelerimize uyarı, tekrarında 1 günden başlayan sürelerde MYC vereceğimizi bilmenizi isterim.

Yeni uyelerde son gunlerde yeni moda oluyor bu duyumcu rolu o yuzden konuya genel bir uyari birakiyorum, sonra 'foruma neden giremiyorum' mesajlari ile yonetim kurulunu rahatsiz etmenize gerek kalmaz. Eger ciddi bir duyum aldiysaniz ve bunu paylasmak istiyorsaniz bunu bildirip izin aldiktan sonra anca yazabilirsiniz.

Saygilar.​

MYC yiyene PM ile ihbar gönderseniz gene rahatsız etmez emmoğlu..
Dışarda kalmayı Sorgulamanın değil ama; sebebini araştırmanın neresi yanlış.

İki taraflı düşünmek lazım..

Ha bide bu MYC cezası, neden ilave olarak, içeri girip PMO (Özel Mesajları Okuyamama) şeklinde cezaya dönüştürülüyo onu da anlayamıyorum..:confused:

Tamam üye yanlış yaptıysa MYC ver; ama sadece foruma mesaj yazamamakla kalsın bu ceza . İçeri girip PM lerine falan bakabilsin..:hat:

Son düzenleme:
@Tamer Tuna

Hosgeldin Tamer. Forumumuzda guzel zaman gecirirsin tekrardan insallah, uzun zamandir yoktun galiba.

Ama bu mesajlarimdan alinti yapip surekli o mu daha iyi boyle daha iyi gibi bir kisisel fikir beyaninda bulunmana gerek yok. Bu yazim dusuncelerden bagimsiz ceza kurallari hakkinda atilan bir mesajdir.. :)

@Tamer Tuna

Hosgeldin Tamer. Forumumuzda guzel zaman gecirirsin tekrardan insallah, uzun zamandir yoktun galiba.

Ama bu mesajlarimdan alinti yapip surekli o mu daha iyi boyle daha iyi gibi bir kisisel fikir beyaninda bulunmana gerek yok. Bu yazim dusuncelerden bagimsiz ceza kurallari hakkinda atilan bir mesajdir.. :)

Eyvallah Emmoğlu. Sağolasın..

Ama görmeyeli bakıyorumda buralarda artık;
agaların lafının üstüne laf söylemekde, yanlışa yanlış demekde göze batar olmuş.
Umarım yakında ; doğruya doğru demek vehatta haklısın kardeş demekde MYC tehdidi sınıfına girmez.

Bende Memnun oldum...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt