Göktuğ Demirbağ
10 Numara!
- 24 Haziran 2013
- 19.411
- 5.355
- 1.873
Deplasman yasağı geri gelmiş gibi çok yanlış karar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Trabzon - Fener arası için geçerli sadeceDeplasman yasağı geri gelmiş gibi çok yanlış karar
Beşiktaş-Bursa maçında da uygulanacakmışTrabzon - Fener arası için geçerli sadece
TapaTalK
Umarim dedigin gibi olur. Ben Dursunu cok tirsmis gordum. Asamoah transferi nasil yapacak bu baskida emin degilim.
Bursa Bjk maçı içinde yasaklandıTrabzon - Fener arası için geçerli sadece
TapaTalK
İyi olmuş kavga gürültü olmaz.Beşiktaş-Bursa maçında da uygulanacakmış
5 yıl üst üste zarar olursa yönetim kurulu yok ve son sene bu sene ... ayrıca bu bonservisler ve son mayıs tablosuyla bizim bilmediğimiz bir yerden para girmeyecekse spk olaya el koyacak... bu durum gerçekleşse bile rahatım çünkü ne oy verdim ne karar aldım kaldı ki kulübü taraftar yönetse şu kadroya eşdeğer yapıda hersene şampiyonluğa oynayan takımı bu maliyet ve borca girmeden oluştururduşimdi onlar düşünsün ...
HEPİNİZ GİTTİĞİNDE SADECE BİZ KALDIĞIMIZDA BU KULÜBE NASIL SAHİP ÇIKTIĞIMIZI DA GÖRÜRSÜNÜZ ...
Bunların mantığına göre tek önemli olan şey borçları kapatmak, sportif başarının zerre önemi yok. O zaman kapatın tüm şubeleri borç temizleyin anasını satayım, niye sahaya çıkıp top oynuyoruz ki? Bugünde anladıkki bu kulübün tek kurtuluş yolu satılmasıdır. Başka türlü bu dinazorlardan kurtuluş yok.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
spk olaya el atacakmış. 40 milyon bonservis harcayan fenere niye spk el atmadı sadece 14 milyonluk bonservis farkına mı el atacak5 yıl üst üste zarar olursa yönetim kurulu yok ve son sene bu sene ... ayrıca bu bonservisler ve son mayıs tablosuyla bizim bilmediğimiz bir yerden para girmeyecekse spk olaya el koyacak... bu durum gerçekleşse bile rahatım çünkü ne oy verdim ne karar aldım kaldı ki kulübü taraftar yönetse şu kadroya eşdeğer yapıda hersene şampiyonluğa oynayan takımı bu maliyet ve borca girmeden oluştururduşimdi onlar düşünsün ...
HEPİNİZ GİTTİĞİNDE SADECE BİZ KALDIĞIMIZDA BU KULÜBE NASIL SAHİP ÇIKTIĞIMIZI DA GÖRÜRSÜNÜZ ...
Biz ne yaparsak yapalım şampiyon olma şansımız %30'muş, boşuna masraf yapmanın anlamı yokmuş. Bunları o hıyarağası kastederek söyledi ve bu saçmalıklar ciddi ciddi alkışlandı orada. Anlayın işte futbolla, sporla ne kadar ilgili bu adamlar.