Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bundan sonra ne haliniz varsa görün diyecek iki tarafta birbirine
Takım şansa bala gitse iyidir

TapaTalK

asamoah yıllık 2.3,muhtemelen 4,5-5 milyon bonservis.sinan 4 milyona fiorentinaya gidecek deniyor.carole için 2-3 milyon bonservis bekleniyo.transfer niye yapılmasın?belhandayı da geri verelim öyleyse bu mantıga göre...

hani zaten dünden hazırsınız şu gelmeyecek bu gelmeyecek diye dde artık poku cıktı bu işin.

Ben 5 transfer daha bekliyorum.

Sol tarafa 2 tane dun dedi one arkaya dedi.

Geride de var dedi stoperi soyledi. Diger 2 si yedek forvet ve kaleci.

5 yıl üst üste zarar olursa yönetim kurulu yok ve son sene bu sene ... ayrıca bu bonservisler ve son mayıs tablosuyla bizim bilmediğimiz bir yerden para girmeyecekse spk olaya el koyacak... bu durum gerçekleşse bile rahatım çünkü ne oy verdim ne karar aldım kaldı ki kulübü taraftar yönetse şu kadroya eşdeğer yapıda hersene şampiyonluğa oynayan takımı bu maliyet ve borca girmeden oluştururdu :) şimdi onlar düşünsün ...

HEPİNİZ GİTTİĞİNDE SADECE BİZ KALDIĞIMIZDA BU KULÜBE NASIL SAHİP ÇIKTIĞIMIZI DA GÖRÜRSÜNÜZ ...

vida asamoah ve emre moru kiralasak dursunun arkasında oluruz o nazifoglu ve fosil tayfasına inat

dursun bu dedeler zaten ayağını kaydıracak bari transferde gaza bas en azından taraftarı arkana al.

Umarim dedigin gibi olur. Ben Dursunu cok tirsmis gordum. Asamoah transferi nasil yapacak bu baskida emin degilim.

Abi gelen para belli giden para belli neyin derdi bu kusura bakmasında şampiyon olacak takım kurmak icin döt mü verecekti yönetim ? Ne istiyo bu gerizekalılar her sene 4. 5. likmi ?

Dede kendi halinde, kimseyi rahatsız etmeden köşede ölmüş.

Bunların mantığına göre tek önemli olan şey borçları kapatmak, sportif başarının zerre önemi yok. O zaman kapatın tüm şubeleri borç temizleyin anasını satayım, niye sahaya çıkıp top oynuyoruz ki? Bugünde anladıkki bu kulübün tek kurtuluş yolu satılmasıdır. Başka türlü bu dinazorlardan kurtuluş yok.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Juventus Asamoahi 4 e 5 e veriyorsa bu Juventus ya gerizekali yada bu Asamoah kronik sakat. Benim izledigim Asamoah en az 8 milyondan asagi topcu degil.

5 yıl üst üste zarar olursa yönetim kurulu yok ve son sene bu sene ... ayrıca bu bonservisler ve son mayıs tablosuyla bizim bilmediğimiz bir yerden para girmeyecekse spk olaya el koyacak... bu durum gerçekleşse bile rahatım çünkü ne oy verdim ne karar aldım kaldı ki kulübü taraftar yönetse şu kadroya eşdeğer yapıda hersene şampiyonluğa oynayan takımı bu maliyet ve borca girmeden oluştururdu :) şimdi onlar düşünsün ...

HEPİNİZ GİTTİĞİNDE SADECE BİZ KALDIĞIMIZDA BU KULÜBE NASIL SAHİP ÇIKTIĞIMIZI DA GÖRÜRSÜNÜZ ...

O biraz hurafe gibi.

Bjk 13 yil ust uste zarar aciklayip ilk kez gecen yil kar aciklamis. Tmsf isterse kayyum atiyor. Bjk atamayip GS a atamaz.

Hos atasa sevinirim bugunku dinazor toplantisindan sonra !! Hic kimse bunlar kadar kotu yonetemez GS i !

Bunların mantığına göre tek önemli olan şey borçları kapatmak, sportif başarının zerre önemi yok. O zaman kapatın tüm şubeleri borç temizleyin anasını satayım, niye sahaya çıkıp top oynuyoruz ki? Bugünde anladıkki bu kulübün tek kurtuluş yolu satılmasıdır. Başka türlü bu dinazorlardan kurtuluş yok.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Var var tek bi çare var bu bunakların alayını toplu şekilde gömmek

spk olaya el atacakmış. 40 milyon bonservis harcayan fenere niye spk el atmadı sadece 14 milyonluk bonservis farkına mı el atacak

Biz ne yaparsak yapalım şampiyon olma şansımız %30'muş, boşuna masraf yapmanın anlamı yokmuş. Bunları o hıyarağası kastederek söyledi ve bu saçmalıklar ciddi ciddi alkışlandı orada. Anlayın işte futbolla, sporla ne kadar ilgili bu adamlar.

Bu beyinsiz bonservissiz oyuncular iyi olmuyor demişti. Beyin göçü var bu herifte

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt