Fuat Ekinci
Cezalı
- 27 Haziran 2015
- 8.443
- 22
- 523
vida ocakta free agent şimdiden anlaşmak lazım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunların mantığına göre tek önemli olan şey borçları kapatmak, sportif başarının zerre önemi yok. O zaman kapatın tüm şubeleri borç temizleyin anasını satayım, niye sahaya çıkıp top oynuyoruz ki? Bugünde anladıkki bu kulübün tek kurtuluş yolu satılmasıdır. Başka türlü bu dinazorlardan kurtuluş yok.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
şu adamdan kıllanmadım desem yalan olur sürekli bi erteleme sürekli olay.Feghoulinin sağ arka adelesinde 2.dereceden yırtık varmış.Tedavisine başlanmış.
Sus futbol cahili herif.
Feghoulinin sağ arka adelesinde 2.dereceden yırtık varmış.Tedavisine başlanmış.
şu adamdan kıllanmadım desem yalan olur sürekli bi erteleme sürekli olay.
sedat doğan güzel konuştu , Nazifoğlu ihraç edilebilir , dışarıda bekleme olayı varmış tam lise bahçesi ergen atışması gibibaşkan sorulara cevap vermeden gitti net sorular vardı ben bir planı olduğunu düşünmüyorum olsaydı cevap verir herkesin kafasındaki soru işaretlerini giderirdi , o ise politik davranıp olaylara atıfta bulunup kürsüden ayrıldı toplantıyı bitirdiler ...
başkanın tüm sözlerini yüzüne vurdular , borçsuz kulüp , 1 lirada olsa kar ettircem , banka borçları neden arttı , bu zarar nasıl kapanacak , otel nerede , 3 yıldır görevdesiniz her sene daha kötü oluyoruz vb ... hepsi cevapsız kaldı ... her yönüyle olumsuz ve bilgi alınamayan bir ortam oluştu
Galatasarayımız için hayırlısı olsun ...
Başlıcam şimdi ona da sürekli bi olay valla dellendim