Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim anlamadığım bu takım 2 senedir boş oyunculara milyonlar saçarken neredeydiniz? Şimdi doğru kadro mimarisi yapınca mı aklınıza geldi çıkıp konuşmak? Keşke bir an önce ölseniz de sizi seve seve toprağa gömsek. Zaten fazla ömrünüz de yok gerçi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

alacagın bi asamoah.önüne kiralık arda ya da nasri.forveti yine kirala ingiltereden.stopere de gidecek olanlardan gelen para ile al vidayı ya da idare eder birini.

Bunların mantığına göre tek önemli olan şey borçları kapatmak, sportif başarının zerre önemi yok. O zaman kapatın tüm şubeleri borç temizleyin anasını satayım, niye sahaya çıkıp top oynuyoruz ki? Bugünde anladıkki bu kulübün tek kurtuluş yolu satılmasıdır. Başka türlü bu dinazorlardan kurtuluş yok.

bunlara kalsa transfer yaptırmaz selcuklarla erenlerle oynatır türk diye sırf kafa yapıları o

şu an taraftarın destegi daha da artacak takıma,dursun desteklenecek duruma geldi çünkü.çok şanslı dursun :D transferlere devam o yüzden

sedat doğan güzel konuştu , Nazifoğlu ihraç edilebilir , dışarıda bekleme olayı varmış tam lise bahçesi ergen atışması gibi :) başkan sorulara cevap vermeden gitti net sorular vardı ben bir planı olduğunu düşünmüyorum olsaydı cevap verir herkesin kafasındaki soru işaretlerini giderirdi , o ise politik davranıp olaylara atıfta bulunup kürsüden ayrıldı toplantıyı bitirdiler ...

başkanın tüm sözlerini yüzüne vurdular , borçsuz kulüp , 1 lirada olsa kar ettircem , banka borçları neden arttı , bu zarar nasıl kapanacak , otel nerede , 3 yıldır görevdesiniz her sene daha kötü oluyoruz vb ... hepsi cevapsız kaldı ... her yönüyle olumsuz ve bilgi alınamayan bir ortam oluştu

Galatasarayımız için hayırlısı olsun ...

sedat doğan güzel konuştu , Nazifoğlu ihraç edilebilir , dışarıda bekleme olayı varmış tam lise bahçesi ergen atışması gibi :) başkan sorulara cevap vermeden gitti net sorular vardı ben bir planı olduğunu düşünmüyorum olsaydı cevap verir herkesin kafasındaki soru işaretlerini giderirdi , o ise politik davranıp olaylara atıfta bulunup kürsüden ayrıldı toplantıyı bitirdiler ...

başkanın tüm sözlerini yüzüne vurdular , borçsuz kulüp , 1 lirada olsa kar ettircem , banka borçları neden arttı , bu zarar nasıl kapanacak , otel nerede , 3 yıldır görevdesiniz her sene daha kötü oluyoruz vb ... hepsi cevapsız kaldı ... her yönüyle olumsuz ve bilgi alınamayan bir ortam oluştu

Galatasarayımız için hayırlısı olsun ...

sedat doğan da köpegin teki imiş anlamış olduk.tam bi dansöz

Geçen sene çıkıp bu olağanüstü kurulu yapsalardı kimse bişey demezdi. Şimdi adam sormaz mı 2 senedir başarısızlıktan takım kan ağlıyor, sen niye bugün takım başarılıyken çıkıp konuşuyorsun diye? Bu kadar ahlaksızlık ve terbiyesizlik olmaz. Özellikle o Levent Nazifoğlu kadar sahtekar ve şerefsiz bir adamı görmedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt