Ramiz Emir
Cezalı
- 24 Nisan 2017
- 1.987
- 0
- 336
PSG'nin orta saha oyuncusu Blaise Matuidi, Juventus'a imza atmak için Torino'da.
![]()
atkı cok klas.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
PSG'nin orta saha oyuncusu Blaise Matuidi, Juventus'a imza atmak için Torino'da.
![]()
Senden büyük kolpacı mı varYav kolpacı Ribery Ribery diyordu haberler Arda'ya kayınca Arda demeye başladı![]()
asamoah sayılmıştır muhtemelen.zaten ondan sonra yeter.baya yol gelinmiş transferde belli vazgeçilmez artık.hemen karalar bağlamayınAdam kendi soyledi divanda bir tane uygun fiyatli scout transfer i yapacagiz sonra kapatacagiz dedi biraz once sporxte okudum.
Herifler 222 milyon euro'ya tek adam alıyor, biz 30 milyona fıstık gibi kadro kuruyoruz yine eleştiri yine eleştiri kardeşim. Adam 2 yıllık yönetimi boyunca ilk kez doğru birşey yaptı onda da eleştiriliyor. Ben böyle bir kepazelik, böyle bir rezalet görmedim. Hiç para harcamayalım, her sene borç ödeyelim; başarı da kazanmayalım kardeşim. Maçları gidip siz izlersiniz artık, ne de olsa çok düşünüyorsunuz ya kulübü. Huzur evinde ölüm döşeği beklemesi gereken kişiler kulüp yönetiyor
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Adam kendi soyledi divanda bir tane uygun fiyatli scout transfer i yapacagiz sonra kapatacagiz dedi biraz once sporxte okudum.
iyi kadro kursunlar iyi futbol oynasınlar kombine de forma da peynir ekmek gibi gider bunu galatasaray taraftarı defalarca kanıtladı.Taraftar iyi oyuncu ve iyi futbol görmek istiyorsa takıma sahip çıksın arkadaş. Kombine alın, stadı doldurun. Ciddi ciddi bu yamyamlar ne zaman işler biraz iyi girse ortalığı karıştırıyor. İşler kötü giderse sesleri hiç çıkmıyor bu arkadaşların nedense. Geçen sene Cavanda, De Jong transferleri yaparken neredeydiniz beyfendiler?
Cuma günü sağlık kontrolünden geçirilecek yazmışlar
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
sedat doğan da köpegin teki imiş anlamış olduk.tam bi dansöz
Çoğu Galatasaray'dan 5 tane futbolcu sayamayacak adamlar çıkıp Galatasaray 'ın geleceğini belirliyor
Her Divan kurulunda Genel kurulda olduğu gibi yine gördük hepsinin çıkarcı hainler olduğunu zerre kadar Galatasaray umurlarında değil hiçbirisinin