Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Asamoah bitmis kadrolarımıza yazalım sol kanadın içinden geçecek bir manyak geldi gibi

iyi kadro kursunlar iyi futbol oynasınlar kombine de forma da peynir ekmek gibi gider bunu galatasaray taraftarı defalarca kanıtladı.

İyi kadro kuruldu. İyi futbol da oynandı. Destek olmak için illa sezonun ortasını beklemeye gerek yok. Bu beraber gidilecek bir yol. Sen iyi yol ben yolun yarısında destek olayım denilerek gidilecek bir yol değil.

PSG'nin orta saha oyuncusu Blaise Matuidi, Juventus'a imza atmak için Torino'da.
20882554_1590959447651617_8223032647077270795_n.jpg

Juve çok çok sevdiğim ve takıma da çok yararlı olacak 2 adamı kattı kadrosuna (Douglas Costa ve Matuidi) ama bunları alırken çok önemli Dani ve Bonucci gibi adamlarını kaybettiler

2 tane itin köpeğin lafı ile moral bozmaya gerek yok ben inanıyorum bu takıma sol kanat olmasa bile stoper ve sol bek kesin alınacaktır bence asamoah bitti bile

asamoah dün teşekkür ettikten sonra juventustan ayrıldıgı cok bahriz artık.kendi resmileştirdi transferi :D

daha erken ama çok güzel bir sinerji oluştu takım ve taraftar arasında.. bunu bozmamak lazım..

başarısızlıkta yönetim falan kalmaz zaten ancak daha çok erken sezon sonu şampiyon oluruz umarım.

Bu şerefsiz dinazorları görünce dursun gözüme melek göründü yemin ederim. dursun gidecek diye seviniyoruz da, seçimde başkan adayı olacak adaylara bakın. Rezalet. Hele o Ahmet Ö. varya...

Net. Denize düştük yılana sarıldık diyordum. Yılana sarılmamışız aslında. Kendini ifade etmeyi beceremeyen, beceriksiz ama saf bir adama sarılmışız. Asıl yılanlar ise tetikte, hazırda bekliyor.

Bu takım 2 sene kan ağladı, çöplere milyonlar saçıldı bugün artislik taslayan ihtiyarların hiçbiri çıkıp da birşey dememişti, üzerine geçen yıl gittiler ibra ettiler. O zaman millet demez mi size bunca zamandır aklınız neredeydi diye? Adam ilk kez doğru bir yatırım yaptı onda da eleştiriyorlar. Cidden Galatasaray'ın en büyük rakibi Lise'dir. Ne FB, ne BJK, ne TFF. Kimse kusura bakmasın

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Aynen öyle renktaşım amaçları Galatasaray 'ı düşünmekse 2 yıldır nerdelerdi ? veya geçen sene neden ibra ettiler bu adamı ? hepsi çıkarcı gerçekten hiçbirisinin umurunda değil Galatasaray

Ah keşke şu klüp komple satılsa liselilerden genel kurulundan divan kurulundan komple bir kurtulsak tek istediğim buydu renktaşım ...

Galatasaray taraftarına çağrımdır. Dursun Özbek'i hiç birimiz istemiyoruz. Bu doğru ama ona yapılanları da affetmemeliyiz. Divan kurulundaki dinozorlar takımın güçlenmesine izin vermek istemiyorlar. Ayak oyunlarına şimdiden başladılar. Levent'in arkasında İnan Kıraç denilen şahsın olduğu da açıktır. Ne zaman takım bir şekilde ileri gidecek hamle yapsa bu dinozorlar takıma el freni olmaya gayret ediyorlar. Tarihin en kapsamlı ve nokta atışı transferleri oldukça da makul bir düzeyde gerçekleştirilmiş iken maliyet ve başka sebepler ile itiraz edilip önü kesiliyorsa burada kesin art niyet vardır. Galatasaray'ın menfaatlerini düşündüğünü iddia eden bu dinozor tayfasının gerekli şekilde protesto yada başka yöntemler ile kulüpten uzak tutulmasının zamanı gelmiştir. Artık kulübü üç beş liseli diye tezahür edilen dinozor tayfasının elinde oyuncak olmaktan kurtarmaktan başka çare ve yöntem kalmamıştır. Çinliler mi yoksa Katarlılar mı bilmiyorum ama kulübün hisselerinin bir şekilde profesyonel bir gruba devredilmesi bu dinozorların bir şekilde pas edilmesi gerekmektedir. Burada bile hala bu dinozor zihniyete sahip kişiler dün akşam maliyet hesabı ile iyi giden bir çarka çomak sokmaktan da geri durmamaktadır. Galatasaray'ın menfaatlerini düşündüğünü iddia eden bu zihniyete sahip kişilerin bir an evvel kulüpten uzaklaştırılmaları gerekmektedir.

İyi kadro kuruldu. İyi futbol da oynandı. Destek olmak için illa sezonun ortasını beklemeye gerek yok. Bu beraber gidilecek bir yol. Sen iyi yol ben yolun yarısında destek olayım denilerek gidilecek bir yol değil.
mllet kombinelere akın etti zaten. ayrıca 1 maç oynandı fazla uçmayalım bu takım sahada mücadele ettiği sürece taraftar desteğini de maddi katkısını da esirgemez

Muslera,Eray
Maicon,Serdar,Ahmet,Koray
Mariano,Asamoah,Linnes,Carole
Fernando,Tolga,Ndiaye,Selçuk,Belhanda
Feghouli,Rodrigues,Yasin,Emrah
Gomis,Eren
+Ozan,Atalay,Recep,Yunus
Fıstık gibi kadro Asamoah gelsin yeter rahat rahat şampiyonluk savaşında oluruz

Iyi kadro olmadıkça, başarı gelmedikçe (şampiyonluk,şampiyonlar ligi) bir kulüp batmaya mahkumdur. Bu sene dursun özbek ilk defa doğru işler yaptı gereksiz yere eleştiri aldı divanda. 3.-4. luk kadroları kurduğun vakit taraftar gelmez maça forma almaz haklıdır da, başarı olmaz ise maddi anlamda çöküş olur son 2 yıl yaşadıklarımız bu zaten. Yönetim kulak aşmadan devam etmeli değişime sol bek transferi de yapılmalı. 2-3 sene şampiyon olursak borçları azalırız yoksa zor.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hayır borsada işlem gören şirket 5 sene üstüste zarar edemez anlaşman öyle halka açık şirketsin kurumlar üstü bir kanun bunun takımla bonservisle alakası yok arada 1 tl olsun kar etmelisin yoksa genel kurulunu fes ediyorlar anladığım ... en büyük korku da bu genel kurul açısından ... sadece bilgi paylaştım bu sene yapılan işleri olumlu buluyorum eleştirmek değil amacım ama 3 yıllık süreci eleştiriyorlar genel kurulda sözler nerde diyorlar tabi bazı yalanlarda var başkanın söylediği hepsi yüzüne vuruldu artık son seneye gelinmiş ve ancak akıllanmışlar anlayacağınız
3 yıllık süreci şimdi mi eleştirecekleri tuttu tam transfer döneminde. geçen aylardaki divanda eleştirselerdi veya eylülde toplasalardı divanı

Divan kurulunda ne dendiği umurumda değil madem kadro kuruldu masrafa girildi son hamle Asamoah'ta bitirilsin. Dişlinin son parçası hatta en önemli parçası o.

Asamoah cuma günü sağlık kontrolünden geçecek deniliyor.

Muslera
Mariano - Serdar - Maicon - Asamoah
Fernando - Badou
Feghouli - Belhanda - Rodrigues
Gomis​

bu GS sözlükteki salyangoz nikli fenerli burda mı?burdaysa defolsun,ne zaman baksam mal mal yorum yapıyo dingil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt