Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rakamlarla konusalim matuidi icin 30-35
Stroman icin 20-25
Fellaini icin 20-25 civarinda teklif sunacaklar. Fellaini burun kiviirma meselesi degil bence turkiye ligi icin asamoah her turlu mevkide oynar yardirir butceyi sol kanat icin ayirmak gerekli. Cunku spinsor ve heycan getircek isimler ofansifdir hep.

Bu arada baskan sol kanat dediyse,tranafer donemi kapatilincaya kadar beklemede avrupa takimlari bir transferleri netlessin gelebilecek sponsor destekli oyuncu pesinde.
Asamoah gelir ve gidenleri dusunursek

5-6 m euoro maas butcesi
10-15 m bonservis veya kiralik sponsor destekli imkan olusacak. O da firsat transferi olursa olur modunda baskan.

Cunku artik elimiz rahatladi dedi
Matuidi 15 milyon euro'ya transfer olmus diyorlar.

Herkes kayseri kötü takım falan diyorda, en son kime kayseriye 4 gol attı :D bu sene kim 4 atacak bakıcaz.zorlanarak penaltıya 1-2 farkla yenerler ancak.

şu atalantaya laxaltı biz alak Allah askına,asamoh resmen alıkoyuldu yav

Nevzot kombine 40.000i bulacak demiş
Ayrıca Kayseri maçından sonra 30 VIP kombine satılmış. Locasını yenilemeyeceğini belirten 5 kişi tekrardan yenilemiş.

Asamoahla beraber minumum 45.000 kişiye oynar bu takım iç saha maçlarında.

Eğer gerekli bölgelere gerekli takviyeler yapılmazsa champ olma şansımız düşük. Kimse birbirini kandırmasın, yarın elbet sakatlıklar, cezalılar olacak. Hep ayni 11 çıkamaz. En azından 2 kaliteli adam daha kadroya katılmalı ki eksik ve cezalı fazla olduğunda takım sıkıntı yaşamasın.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Nevzot kombine 40.000i bulacak demiş
Ayrıca Kayseri maçından sonra 30 VIP kombine satılmış. Locasını yenilemeyeceğini belirten 5 kişi tekrardan yenilemiş.

Asamoahla beraber minumum 45.000 kişiye oynar bu takım iç saha maçlarında.
Kombine sahipleri her maça gelse zaten dolu oluyo genelde

TapaTalK

ya bu spinazzola , yeni aldıkları de scglio gibi sağ ayaklı vasat bir topçu değil mi juventus ne diye bu kadar çok istiyormuş gidip olcan adını alsınlar 5linin solunda daha verimli oynar adamı hasta etmesinler

Var mı gelişme

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yunus senide gördük
Ne oldu bizim forma

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kime alıyoruz formayı belirledin mi birini?
Ben bir şeyden kaçmadım bu arada :) Feghouli'nin bizim oyuncumuz olduğunu 1 aydır söylüyorum. Adamın geliş süreci uzadı orada yapacak bir şey yok. Ben getirmiyorum adamı sonuçta. Ben dahil tüm ajanslar yanıldı. Yanılmaktan kasıt yönetim geleceği günü verdiği halde getiremedi gününde adamı.

Galatasaray 2 senedir değil 4-5 senedir böyle basan koşan mücadele eden takıma hasret.

En son fatih hocanın ilk senesi böyle iştahlı oynuyoduk. Hamza ile şampiyonluk bile oyun olarak sevindirmedi beni

TapaTalK

Tam kalp krizi geçirmelik kadroymuş lan.

8c2e58fd5235c540dbf13882ec996584.jpg

Alnitak Alnilam Mintaka

Nazifoglu özür dilemiş
Bu adam kesinlikle ihraç edilmeli

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt