Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Leventin allah belasını versin böyle adi karaktersiz bir adam görmedim levent önce gros ssiqurdson cavanda ve Serdar transfetlerini açıklasın paranın nasıl ırzına geçtiğini söylesin bu kadar aşağılık bir adam görmedim

D6603 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Asamoah transferinde sıkıntı yok arkadaşlar. Soran oluyor. Juve yeni sol bekini alıp onay verdiği an atılacak imzalar.
Volkan yilmaz

WE HAVE FEGHOULI ! THEY DON'T

toplantıda 1 kiside cıkıp levent anlatsana serdarı cavandayı sigdorsonu nasıl aldın bu sakat cöpleri diye

Ünal Aysal ın önünü kesenler şimdi de aynısını harika transferler yapan Dursun Özbek e yapılıyor .

Herkes veteran forward aldı ama içlerinde hayattayım belirtisi veren hem geçen yılki performansı hemde takımlarındaki ağırlıklarıyla Gomis gibi

Bi geberemediler ... un ayyaşları

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şikeciler bizim yaptığımız transferi yapsaydı neler söylerdi basın
Ornek nani josef ozan volkan persie transferleri
Tereneaoya yapılan methiyeler yüzyılın takimi yakıştırmaları

Gomis in attığı golleri asisti soldado yada negredo atsaydi neler yazılırdı
Bu yıl kenetlenme zamanı destek zamanı

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

a6727eb06e2dc84c620c3ab1b8a65ace.jpg

Ne kadar ilginç; Nazifoğlu gitti GS transferde doğru yolu buldu!'!
Aziz ustel

Welliton yıllık 1.5m avroya geliyosa gelsin imza parası cart curt isterse uzak dursun

Ben bu divan kurulu üyelerinin şaklabanlıklarına şaşırmıyorum. Başkanların bu üylerin ağzının payını verememesi daha da üzüyor beni. Kapasitesi olduğunu düşündüğümüz Aysal da veremedi, Dursun da veremiyor.

Dün Dursun lehine olan divan, Galatasaray'a zarar vermişti. Bugün, bu divan toplantısıyla Dursun özelinde yine Galatasaray'a zarar verdiler.

Alnitak Alnilam Mintaka

Galatasaray adası klübe finalsal yardım etsin diye mi alındı yoksa divan üyelerin neredeyse bedava yemek yiyip içeceği kafa dağıtacak bir yerleri olsun diye mi alındı...

Şahsen orada bir adamının olup olmaması veya gayrimenkul lerinin çokluguyla ilgilenmiyorum beni ilgilendiren gs futbol takımının kalitesi ve diğer branşlarda ki basarilarimiz. nekadar arsa arazi varsa satın sermaye edin ve bu klübü daha iyi noktalara nasıl getirilir bunu cabalayin.

GT-N7100 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bunlar orası yıkıldı diye kuduruyorlar
Kiracayi çıkarmanın başka yolu yoktu dursun doğru olanı yaptı
Dünkü ntv spor spikeri bile sitem etti karısı yüzemiyormuş adada

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kaşık suratlı komisyoncu herif Cavandalara falan dünyaları ödedi hala konuşuyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt