Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sana ne arkadas istedigimi düsünür istedigimi de söylerim. Haz etmiyorsan okuma engelle ben seninle ugrasmak zorunda miyim.
kardesim sanane ne demek.

buraya yazıyorsun sonucta bunları.

ben 4 sene önce zenci futbolcu hakkında birsey yazdım diye ceza almıs yazarım. burası ne zamandır bu kadar kalitesiz bir mecra oldu?

Başımıza ne geldiyse şu lise yüzünden geldi. Zarardan başka bir işe yaramazlar. Satılsa diyosunuz da üstüste 10 sene CL'yi kazanacak satılırsa desen yine sattırmazlar bunlar. Öyle sahiplenmişler kulübü vabalarını malı gibi.

aldıgımız oyunculara nerdeyse sövecek derecede konusan, bunların 32-35 yas aralıgında oldugunu iddia edenlere ben de cevap vermezdim.dursun iyi yaptı.

Son düzenleme:
Başımıza ne geldiyse şu lise yüzünden geldi. Zarardan başka bir işe yaramazlar. Satılsa diyosunuz da üstüste 10 sene CL'yi kazanacak satılırsa desen yine sattırmazlar bunlar. Öyle sahiplenmişler kulübü vabalarını malı gibi.
kardes once liseyi satin almak lazim, sonra kulubu

nazif ve köleleri sikayetci diye geri adim atilmaz.
olasi basarisizlikta bunlarin sayısı artar ozbek biter çünkü.

WE HAVE FEGHOULI ! THEY DON'T

8 eylüle kadar yurt dısından transfer yapabilyo muyuz?yoksa sadece 1 eylüle kadar mı? Kağan Koç

Son düzenleme:
Nazifoğlu malı hala kanal kanal dolaşıyo ne gevşek bi adammış bu ya

juventus için 1 eylüle kadar tabi durum.o yüzden asamoah bu hafta biter.

Bankalardan 50 milyon euro kredi cekilmeli ve sol bek stoper sol acik alinmali.

Transfer sarhosu taraftarimiz gobek atar.

Değil mi ya keşke 1 kuruş para harcamasaydık, sağ bekte Sabri, sol bekte Carole, orta sahada Selçuk-Tolga ikilisi, ileride de Yasin-Eren-Sinan üçlüsüyle ligde ilk 10'a girmek için uğraşsaydık, ne gerek vardı ki şimdi şampiyonluğa oynayacak kadro kurmaya?

bu nazifi savcılıga falan veremiyo muyuz?huzur bozmaktan,yalan konusmaktan.üyeliğini bitirelim hiç olmadı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt