Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Orangutan suratlı Nazifoğlu ne karıştırdı ortalığı.

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Can akasra isimli uye sabahtan aksama kadar yaptigi tek sey

Yatmis
Kalkmis
Yatmis
Kalkmis
Bitmis
Doymus

Buna ban verilmicekmiydi?

Nasil is bu?

Nazifoğlu ne dediğini bilmeyen, beyin noksanının teki. Sözde takımın menfaatini savunuyor ama bunun için gittiği yerler Beyaz Tv ve Aspor daha fazla söze gerek yok.

kimse dikkat etmedi ama maicon bayağı iyiydi kayseri maçında gyanla umutu dövdü desek yeridir. ezdi adeta ikisinide
cok agresif ve sert yalnız. Top daha rakibe gelmeden hirpaliyor rakibi arkadan. Hele hakem o noktaya bakmıyorken sert temaslarda da bulunuyor.. tehlikeli biraz :D

WE HAVE FEGHOULI ! THEY DON'T

Dursun gereksizini bile sempatik göstermeyi başardı nazifoğlu malı tebrik ediyorum

kimse dikkat etmedi ama maicon bayağı iyiydi kayseri maçında gyanla umutu dövdü desek yeridir. ezdi adeta ikisinide

El kol hareketlerine biraz dikkat etmeli, basimizi agritabilir bu. Cok belli ediyor rakibi iterken falan. Hakem mal oldugu icin calmadi bunlari ama ortalama bir hakem foul calar tak diye.

Maicon'un cirkef yani hosuma gitmiyor degil ama cok göstererek yapiyor.

cok agresif ve sert yalnız. Top daha rakibe gelmeden hirpaliyor rakibi arkadan. Hele hakem o noktaya bakmıyorken sert temaslarda da bulunuyor.. tehlikeli biraz :D

umutun omzunu çıkardı zaten bir gsli olarak ben bile oha bu kadar olmaz heralde dedim :D ama lazımdı böyle birisi harbiden.:)

?️Levent Nazifoğlu: "Dursun Özbek, Ünal Aysal kulübü mahfetti dedi. Şimdi kendisi kopya kağıdı gibi aynı yoldan gidiyor."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt