Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gökmen : galatasarayda etik değerler eteklik olmuş :red:

YouTube

Eleştirme zamani elestiri en sert şekilde yapılmalı arkasinda duracahimiz zaman en dik şekil de durmali dursunu cesaretlendirip vida ve asamoha aldirmalitiz.

Asamoah transferi ancak biz vazgecersek yatar.
Baska birsey olamaz.

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

El kol hareketlerine biraz dikkat etmeli, basimizi agritabilir bu. Cok belli ediyor rakibi iterken falan. Hakem mal oldugu icin calmadi bunlari ama ortalama bir hakem foul calar tak diye.

Maicon'un cirkef yani hosuma gitmiyor degil ama cok göstererek yapiyor.

sanmıyorum dikkat edeceğini adam bu yani. hakemler bizim ligde idare ediyor böyle oyuncuları filipescu lugano v.s

Yazıp geri sildim iyi niyetlisindir belki renktaşımı üzmeyeyim diye ama resmen forumla dalga geçiyorsun. Nasıl bir ruh halindesin bilmiyorum ama bu sene en tutarlı duyumcuya bile laf attın artık iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum.

Bu da arkadaşın bahsettiği mesaj, 3. sırada;

Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)
Yunusu ciddiye almıyorum artık yalan söylediği ortada mesajları kapalı kordum ortaya

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

72d481a1cc2b2d061e6f03e0b642892c.jpg

WE HAVE FEGHOULI ! THEY DON'T

Programdaki eleman: Gökmen
Telefona bağlanan: Nazifoğlu
Kanal: Aspor

Okeye dördüncü aranıyor.

Alnitak Alnilam Mintaka

Bunların derdi galatasaray felan değil rivadan gelen pastaya oturmak bunun floryası var adası var gelecek olan parayı siz hesap edin artık geçen iki sene cavandalara tolgalara de jonk lara fahiş fihatlar ödeyen adamın şu anda ödenen transfer paralarına laf etmesi traji komik.

Aysal'dan özür diliyormuş. Yöneticiyken demediğini bırakmadı.

Şimdi de Dursun için dürüstlüğüne inanıyorum diyor. Ulan kürsüye çıkıp adama açık açık yalancı dedin resmen.

Bu malı kim yönetici yaptı?

sanmıyorum dikkat edeceğini adam bu yani. hakemler bizim ligde idare ediyor böyle oyuncuları filipescu lugano v.s

Bi pozisyon vardi ceza sahasi icinde top havadaydi bu ve Umut yan yana topa bakiyordu. Top inerken Umut'u böyle iki eliyle bi iti verdi böyle acik acik göstere göstere.

Bizim ligde eyyamcilar calmaz da Avrupa da affetmezler böyle seyleri. Hos Avrupa zaten yok bu sene.

Levent Nazifoğlu Galatasaray bu sene başarılı olacak diye ödü kopan bir herif. Kıskanıyor , çekemiyor şu anki takımı. Bana niye harcatmadınız diyor. Sonuçta geçen seneki rezil takımın başmimarı kendisi...

Genel kurula 20 gun kala olaganustu toplanmak transferlerin cogu bitmisken. Bugunun anlam ve onemi iste bu kadar basit.

Guzel transferler yapıldı bu dönem son 2 sezonu telafi etmese de takımı inanılmaz derecede güçlendirdi. 2-3 transfer daha yapıp transfer dönemi kapatmak bizim için en hayırlısı olur diye düşünüyorum.

Dursun diyor ki
kesin sesinizi baslarim borcunuza
Ben transfer yapmaya gidiyorum..

WE HAVE FEGHOULI ! THEY DON'T

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt