Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence degil.Hakan unsal okan emre hagi popescu suat vs... Den sonra hic birisi bunlarin ismini dahi unutturamadiMehmet Ayan: Asamoah ve Arda gelirse Galatasaray tek tek mevki olarak Türk futbolunun en iyi kadrosunu kurmuştur.
El kol hareketlerine biraz dikkat etmeli, basimizi agritabilir bu. Cok belli ediyor rakibi iterken falan. Hakem mal oldugu icin calmadi bunlari ama ortalama bir hakem foul calar tak diye.
Maicon'un cirkef yani hosuma gitmiyor degil ama cok göstererek yapiyor.
Yunusu ciddiye almıyorum artık yalan söylediği ortada mesajları kapalı kordum ortayaYazıp geri sildim iyi niyetlisindir belki renktaşımı üzmeyeyim diye ama resmen forumla dalga geçiyorsun. Nasıl bir ruh halindesin bilmiyorum ama bu sene en tutarlı duyumcuya bile laf attın artık iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum.
Bu da arkadaşın bahsettiği mesaj, 3. sırada;
Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)
başarı övgüye tabidir.Dursunu öve öve bitiremeyen adam seviyeden bahsediyor. Hos.
sanmıyorum dikkat edeceğini adam bu yani. hakemler bizim ligde idare ediyor böyle oyuncuları filipescu lugano v.s
yunus emre ne adamsın ya![]()
kıskaca aldık kendisinibaşarı övgüye tabidir.
iyi şeyler olmaya başladığı anda hoca yönetim komple değiştirmek anca bizans oyunları ile olurdu. ona da çanak tutuyor olman manidar.
yalamak?Hadi git az öte de yala Dursun'u.