Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DHXlpw3UQAAWoDo

Tudor :D
Allah belanı versin der gibi bakıyo selçuka ?

D6603 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Şikeci tayfur ve lucescunun tudorun yanında işi nedir

bilgisi olan... tehlikeli gunler vallahi

WE HAVE FEGHOULI ! THEY DON'T

Bu selçuga pasta yedirmek için 3.850 veriyoruz

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kimse kusura bakmasın Nazifoğlu denen dangalak her açıdan saçma sapan birisi ve bu adamı ciddiye bile almamak lazım. Bu adamın yönetimdeyken yaptığı açıklamaları şurda sıralasak konuşacak yüzü olmaması lazım birde çıkmış yapılan transferleri eleştiriyor. Derdiniz nedir sizin kulüp başarılı olmasın diye kırk takla atıyorsunuz.

Dursun'u burda savunacak değilim gördüğüm en yalancı başkandır benim gözümde ama bu yaptığı transferler övgüyü hak ediyor. Öyle yada böyle bu adam en kötü 1 sene daha burdayken Nazifoğlu gibi kan emiciler yüzünden Dursun'u savunmamak içinde haksız yere başkanı eleştirmeyin.

Son düzenleme:
peki kardesim tek macla göklere cıkarttık bunda haklısın.

peki sende özlemedin mi iyi bir Galatasaray'ı?

bırak da sevinelim hakkımız. ayrıca türkiyede hedefi daima sampiyonluk olak takım kücülmeye gidip vasat topcularla sampiyon olamaz. hele ki şuanki beşiktaş varken.

Ya ben sevinmesin kimse mi diyorum. Biraz temkinli olmak lazim, tek bir mac yahu 90 dakikadan ibaret tek bir maca göre asiyoruz kesiyoruz yine önümüze geleni.

Takim bi 4-5 hafta oynasin görelim sonra karar veririz ne olacagina. Bu kadar cabuk gaza gelmenin manasi nedir.

Benim derdim para harcanmasina degil ki, benim derdim 2 sene boyunca hic birsey yapmayip tek bri transfer sezonunda takimi bastan sonra yeniden yaratma cabalari. Hic bi kulüp tek bir transfer sezonunda yepyeni bir takim kurmaz. Sunu ögrenemedik, hep revizyon da revizyon. Tamam da Revizyonun da bir adabi var, her sezon 2-3 topcunun yerini degistirirsin takimda 4-5 seneye bir komple silbastan yapip olmaz bu is.

Bak ben hala transferler gereksiz falan (bir iki tanesine maliyetinden dolayi negatif bakiyorum sadece) demiyorum, gecen sezon 8 topcu aldilar ve bu topcularin hic birini ilk 11'e koyamiyorsun gözün kapali resmen fiyasko. Resmen havaya uctu o paralar. Sonra Dursun'un cikip iyi oyunculara iyi para verirsin demesi samimi gelmiyor bana. Sen degil miydin cer cöpe milyonlari yatiran gecen sezon?

Bu sezon bu kadar transfer yapmalari resmen göt korkusu son senesinde basarili olmak zorunda yoksa secimde sansi yok. Riva isini bitirdi daha Ada var daha Florya var bunlar da peskes cekilecek bu gidisle. Tabi sen Riva'nin peskes cekildigine de katilmiyorsundur kesin.

Son düzenleme:
mancini yenilmis utrecht e

WE HAVE FEGHOULI ! THEY DON'T

Yahu adam mükemmel transferler yaptı daha ne yapacak istese uefa kriteri vsr bu senede murtaza ları alacaz derdi burda gene yakanıp dururduk bu riske giren başkanı eleştirmek doğru değil bu sene şampiyon olmak içinn başkana destek için arena tıkıım tıklım olmalı maça gidemeyende gitsin 10 lira da olsa gs storedan alışveriş yapsın içimizdeki irlandalılarıda ezerek şampiyon olacağız

LG-K500 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Dursun Özbek: "Doğru bildiğimiz yoldan asla geri adım atmayacağız. Kenetlenerek 21. şampiyonluk hedefine yürüyeceğiz."

Arkandayiz basganim. Asamoah, Vida, Welliton ne var ne yok hepsini al.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt