Burak Özgen
Tecrübeli Üye
- 25 Ekim 2011
- 5.250
- 854
- 1.258
tudor pek memnun değil gibi durumdan,fotoya bakıncaİnşallah forma bulacağın bir takıma git demiştirMesela Trabzonspor.
Moderatör tarafında düzenlendi:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tudor pek memnun değil gibi durumdan,fotoya bakıncaİnşallah forma bulacağın bir takıma git demiştirMesela Trabzonspor.
Orada demek istediğim, Can Abi bu forumda gördüğüm en aklı başında üyelerden biridir. Yakıştıramadım onun kalibresinde biri için.doğru yorum ama yanlış başlamışsın.senin gibi biri düşüncesi yüzünden oluyor bunlar işte bizde yaşıyoruz hayatta.Abi iyisin şöylesin böylesin verirsen zamanında gazı adam yanlış dediğinide evirip çevirip doğru yapmaya çalışıyor ister istemez.Belki saçma gelecek ama durum bu gerçekten.
Var mi yeni bir gelisme?asamoah geliyo işte çatlayın da patlayın
maiconun videoyu izledim de top tekniği topal ve joseften daha iyi.selcuktan da iyi ara pası atıyo.
Muslera,Eboue,Ujfa,Riera,Melo,Selçuk,Emre,Engin,Elmander,Baros ya da Necati. Ceyhun,Sercan,Yiğit. Tek sezonda yaratılmış ve şampiyon olmuş bir takım.
Karaktersiz adi köpeğin teki bu adam kesinlikle ihraç edilmeliAdam resmen taraftar gerizekalı onları dinlemeyen bir başkan lazım bize transfere gerek yok biz huzurevi yapalım dedi alay etti bizle
LG-K500 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kendisi her zaman böyledir 4 5 hafta kazanır sonrası malumşaşıdık mı? -hayır...
Son gun 01.08 juventus icin.spinazzola ne zaman dönüyor juve'ye
juve'nin nöbetini de tutan bir yiğit var mı aramızda!
Sence kadroyu 4-5 seneye bir tamamen bastan asagi yeniden kurmak mi mantikli yoksa her sezon sonu bakip nereye takviye yapip kaliteyi yükseltebiliriz diye yola cikip yetersiz olan oyuncunun yerini doldurmak mi daha mantikli?
Allah askina komple kadroyu tek bir transfer döneminde bastan asagi yeniden kuran kac tane takim var bu ülkede? Zamana yaymak yerine bir anda herseyi elde etmeye calisiyoruz.
Mesela 2013/14 sonrasi gitmesi gerekenler belliydi Sabri, Balta ve yavas yavas Selcuk. Bu ücüyle kontrat uzattik biz, Aysal'in bana göre en büyük hatasi Selcuk ve Burak olayi, neyse ayri konu o. Demek istedigim biz gitmesi gerekeni yollamayiz gitmemesi gerekeni yollariz hep. Yukarida söyledigim üclü gitseler yerlerine yepyeni oyuncular gelecekti ve kadro kalitesi artacakti. Yollamadik bunlarla devam ettik bugüne kadar, sonuc kocaman bir sifir.
Demek istedigim su artik bu düsünceden kurtulmaliyiz 4-5 senede bir komple takim degismez öyle bir anda. Yavas yavas kanayan yarayi teker teker yok edeceksin her sezon sonunda.
Ya ben sevinmesin kimse mi diyorum. Biraz temkinli olmak lazim, tek bir mac yahu 90 dakikadan ibaret tek bir maca göre asiyoruz kesiyoruz yine önümüze geleni.
Takim bi 4-5 hafta oynasin görelim sonra karar veririz ne olacagina. Bu kadar cabuk gaza gelmenin manasi nedir.
Benim derdim para harcanmasina degil ki, benim derdim 2 sene boyunca hic birsey yapmayip tek bri transfer sezonunda takimi bastan sonra yeniden yaratma cabalari. Hic bi kulüp tek bir transfer sezonunda yepyeni bir takim kurmaz. Sunu ögrenemedik, hep revizyon da revizyon. Tamam da Revizyonun da bir adabi var, her sezon 2-3 topcunun yerini degistirirsin takimda 4-5 seneye bir komple silbastan yapip olmaz bu is.
Bak ben hala transferler gereksiz falan (bir iki tanesine maliyetinden dolayi negatif bakiyorum sadece) demiyorum, gecen sezon 8 topcu aldilar ve bu topcularin hic birini ilk 11'e koyamiyorsun gözün kapali resmen fiyasko. Resmen havaya uctu o paralar. Sonra Dursun'un cikip iyi oyunculara iyi para verirsin demesi samimi gelmiyor bana. Sen degil miydin cer cöpe milyonlari yatiran gecen sezon?
Bu sezon bu kadar transfer yapmalari resmen göt korkusu son senesinde basarili olmak zorunda yoksa secimde sansi yok. Riva isini bitirdi daha Ada var daha Florya var bunlar da peskes cekilecek bu gidisle. Tabi sen Riva'nin peskes cekildigine de katilmiyorsundur kesin.