Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
doğru yorum ama yanlış başlamışsın.senin gibi biri düşüncesi yüzünden oluyor bunlar işte bizde yaşıyoruz hayatta.Abi iyisin şöylesin böylesin verirsen zamanında gazı adam yanlış dediğinide evirip çevirip doğru yapmaya çalışıyor ister istemez.Belki saçma gelecek ama durum bu gerçekten.
Orada demek istediğim, Can Abi bu forumda gördüğüm en aklı başında üyelerden biridir. Yakıştıramadım onun kalibresinde biri için.

Muslera,Eboue,Ujfa,Riera,Melo,Selçuk,Emre,Engin,Elmander,Baros ya da Necati. Ceyhun,Sercan,Yiğit. Tek sezonda yaratılmış ve şampiyon olmuş bir takım.

Sence kadroyu 4-5 seneye bir tamamen bastan asagi yeniden kurmak mi mantikli yoksa her sezon sonu bakip nereye takviye yapip kaliteyi yükseltebiliriz diye yola cikip yetersiz olan oyuncunun yerini doldurmak mi daha mantikli?

Allah askina komple kadroyu tek bir transfer döneminde bastan asagi yeniden kuran kac tane takim var bu ülkede? Zamana yaymak yerine bir anda herseyi elde etmeye calisiyoruz.

Mesela 2013/14 sonrasi gitmesi gerekenler belliydi Sabri, Balta ve yavas yavas Selcuk. Bu ücüyle kontrat uzattik biz, Aysal'in bana göre en büyük hatasi Selcuk ve Burak olayi, neyse ayri konu o. Demek istedigim biz gitmesi gerekeni yollamayiz gitmemesi gerekeni yollariz hep. Yukarida söyledigim üclü gitseler yerlerine yepyeni oyuncular gelecekti ve kadro kalitesi artacakti. Yollamadik bunlarla devam ettik bugüne kadar, sonuc kocaman bir sifir.

Demek istedigim su artik bu düsünceden kurtulmaliyiz 4-5 senede bir komple takim degismez öyle bir anda. Yavas yavas kanayan yarayi teker teker yok edeceksin her sezon sonunda.

139ee6bcb512f3634daf9234cfe0b23a.jpg

WE HAVE FEGHOULI ! THEY DON'T

Bonservis bedeli olarak eksi artı 24 milyona 8 tane iyi topçu almışız ilk 11'e.Adam başı 3m diyebiliriz.3 senedir harcadığımız,aldığımıza denkti.Sen bir yılda 8 M bonservis olarak içeri girmişsin yani,3 yılda her bir yıl 8 harcamak yerine bir yılda 24 M bonservis harcamışsın.Ben anlamıyorum abartılacak neyi var bunun.

spinazzola ne zaman dönüyor juve'ye

juve'nin nöbetini de tutan bir yiğit var mı aramızda!

"20m harcayıp Eren Cavanda Donk Tolga alan adam 24m a bu kadro kurulmasına karşı. İlginç tabi."

Dursun şu anda elinde büyük şans ver eğer geri çekilmez devam eder ve seri galibiyetler almaya başlarsak baya destek arkasına alır hayatında ilk defa doğru bişey yap şu İrfan 'la birlikte Nazifoğlu 'nu da ihraç edin peşine de Asamoah kap bildirimini yayınlayın

(kesinlikle bu olanlarla benim Dursun 'a olan bakışım görüşlerim değişmeyecek mayıs 18 'de defolup gidecekler o çetesi ile birlikte )

Kayseri maçında Tudor Selçuk'u ısınmaya gönderdi ama Koray'ı aldı oyuna.

Düşünebiliyor musunuz, bir ortasaha oyundan çıkıyor ve Selçuk değil Koray giriyor oyuna.

Bu hocadan Selçuk'a apaçık bir mesajdır yıllardır verilmesini beklediğimiz.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sence kadroyu 4-5 seneye bir tamamen bastan asagi yeniden kurmak mi mantikli yoksa her sezon sonu bakip nereye takviye yapip kaliteyi yükseltebiliriz diye yola cikip yetersiz olan oyuncunun yerini doldurmak mi daha mantikli?

Allah askina komple kadroyu tek bir transfer döneminde bastan asagi yeniden kuran kac tane takim var bu ülkede? Zamana yaymak yerine bir anda herseyi elde etmeye calisiyoruz.

Mesela 2013/14 sonrasi gitmesi gerekenler belliydi Sabri, Balta ve yavas yavas Selcuk. Bu ücüyle kontrat uzattik biz, Aysal'in bana göre en büyük hatasi Selcuk ve Burak olayi, neyse ayri konu o. Demek istedigim biz gitmesi gerekeni yollamayiz gitmemesi gerekeni yollariz hep. Yukarida söyledigim üclü gitseler yerlerine yepyeni oyuncular gelecekti ve kadro kalitesi artacakti. Yollamadik bunlarla devam ettik bugüne kadar, sonuc kocaman bir sifir.

Demek istedigim su artik bu düsünceden kurtulmaliyiz 4-5 senede bir komple takim degismez öyle bir anda. Yavas yavas kanayan yarayi teker teker yok edeceksin her sezon sonunda.

Bu sene Lille kurdu merak ediyosan.Abi anlamıyosunuz bu sene iskelet oluştu,bunu yapması gerekliydi.Şimdi gelecek yıllarda 1-2 genç alıp yaşlı adamın yerine monte ediceksin olacak bitecek.Atıyorum Gomis'in yerine 2 sene sonra alıcaksın yenisini.Mariano'nun yerine alıcaksın 3 sene sonra yenisini.24 M ye 8 tane kaliteli adam aldın.

Barcelona, Arda'yı kiralamak istemiyor. En az €25M getiren kulüple görüşebileceklerini Ahmet Bulut'a ilettiler. (beIN Sports)

Yönetim bu genel kurul rezaletinden sonra şampiyon olmak için elinden geleni ardına koymayacaktır. Gereken transferleri de tamamlayıp taraftarı iyice arkasına almak isteyecektir.

Ya ben sevinmesin kimse mi diyorum. Biraz temkinli olmak lazim, tek bir mac yahu 90 dakikadan ibaret tek bir maca göre asiyoruz kesiyoruz yine önümüze geleni.

Takim bi 4-5 hafta oynasin görelim sonra karar veririz ne olacagina. Bu kadar cabuk gaza gelmenin manasi nedir.

Benim derdim para harcanmasina degil ki, benim derdim 2 sene boyunca hic birsey yapmayip tek bri transfer sezonunda takimi bastan sonra yeniden yaratma cabalari. Hic bi kulüp tek bir transfer sezonunda yepyeni bir takim kurmaz. Sunu ögrenemedik, hep revizyon da revizyon. Tamam da Revizyonun da bir adabi var, her sezon 2-3 topcunun yerini degistirirsin takimda 4-5 seneye bir komple silbastan yapip olmaz bu is.

Bak ben hala transferler gereksiz falan (bir iki tanesine maliyetinden dolayi negatif bakiyorum sadece) demiyorum, gecen sezon 8 topcu aldilar ve bu topcularin hic birini ilk 11'e koyamiyorsun gözün kapali resmen fiyasko. Resmen havaya uctu o paralar. Sonra Dursun'un cikip iyi oyunculara iyi para verirsin demesi samimi gelmiyor bana. Sen degil miydin cer cöpe milyonlari yatiran gecen sezon?

Bu sezon bu kadar transfer yapmalari resmen göt korkusu son senesinde basarili olmak zorunda yoksa secimde sansi yok. Riva isini bitirdi daha Ada var daha Florya var bunlar da peskes cekilecek bu gidisle. Tabi sen Riva'nin peskes cekildigine de katilmiyorsundur kesin.

Riva, Dursun'un yaptığı nadir iyi şeylerden birisidir. Eski başkan Faruk Süren'in bile azami 120 milyon dolar fiyat biçtiği arsadan asgari 270 milyon dolar kazanacağız. Bu rakam kar payıyla beraber 450 milyon dolara kadar çıkabilir. Bu da muazzam bir rakam.

Bana kalsa kulübün borçları olmasaydı da hiç satılmasaydı. Çünkü İstanbul'da ki bir avuç toprak bile günden güne değerleniyor. Ama kesinlikle zarar değil büyük kar ettik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt