Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DHX3igeWsAAeQ16.jpg:large

Dursun özbeği kimseye yedirmem adam günlerdir anlatıyor neyi nereye harcadığını hala çekemeyen adiler adamı üzüyor takımı sabote etmeye çalışıyor.

Taraftar şuan yanında durmalı başkanın kimse kusura bakmasın nazifi gönderip cenk i getirdiğinden beri doğru işler yapılıyor yönetim olarak.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

arda zor belli.kiralık nasri veya benficadan carrilo,itturbe herhangi biri olur.sol açıgımız gelsin artık

önümüzdeki saatlarde spinazzola ilgili haberler düşebilirmiş.juventusun teklifi 2 milyon mu neymiş...atalanta 5 mi istiyo 3 mü istiyo anlamadım.ama bitecek herhalde.(sky)

Adam nihayet doğru işler yapıyor hala aynı saçma yorum yazanlar var. Son 2 sezon için nasıl eleştirdiyseniz şimdi de hakkını vermelisiniz. Bu transferler olmaya da bilirdi, Aziz Eren Tolga tarz oyuncular da alınabilirdi.

clichy bize lazımdı.

kusursuz bir bek.

mariano clichy ateş ederdik ya.

visca da boştu bu sene almadık.

visca+clichy ucardık resmen.

spinazzola için 2 milyonun üstünde bi rakam istiyomuş atalanta.önümüzdeki saatlerde anlaşma çıkabilir deniyo anladıgım.juventusun teklifi 2 milyon,atalanta 5 milyon istiyo gibi.4 e biter.

hocam çok pozitif bakmışınız sadece mentorla olmaz tolgaya. kalas gibi topçu teknik yok, zariflik yok. haldır huldur top çalmaya çalışması tek iyi tarafı bu da bu sene işimize yarayacak çünkü geçen seneden çok daha derli toplu bir ekip mevcut. sığ düşünüyor bir de , fernandodan birşeyler kaparsa çok iyi olur.

Geçen sezon başında tekniğini umduğumun ötesinde yeterli bulmuştum doğrusu. Top rakipteyken müdahaleleri de ayrıca temizdi. Ancak sakatlık dönüşü bambaşka bir 'kazma' olarak boy gösterdiğine itirazım yok. Sakatlığının, takımın aciz durumunun, şanssız birkaç pozisyonun etkisiyle taraftar tepkisine maruz kalması ile özgüven kaybına uğramasına bağlıyorum bu düşüşü...

İyimser gözle bakıyor olabileceğim ihtimal dahilindedir, kabul ederim. Zaten rotasyon oyuncusu durumunda; ihtiyaç duyulduğunda görevini yaparsa ne ala, olmazsa seneye ipi kesilir zaten...

Asamoah ile 3 bölgeyi birden kurtarıyorsunuz. Maçın durumuna, zorluğuna göre müthiş bir taktiksel esneklik getirebilecek bir adam.

spinazzola için 2 milyonun üstünde bi rakam istiyomuş atalanta.önümüzdeki saatlerde anlaşma çıkabilir deniyo anladıgım.juventusun teklifi 2 milyon,atalanta 5 milyon istiyo gibi.4 e biter.
Kendi oyuncusu degil miydi zaten Spazzioli? Bu para niye isteniyor sus payi olsun diye mi?

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

Juventus has offered Atalanta €2m & Laxalt on loan to let Spinazzola come back. [Sky]

WE HAVE FEGHOULI ! THEY DON'T

Rdaslar türkiye kupasi maclari bu sezon kim yayinliyor? Ihale bugündü galiba

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Asamoah gundemdeyken Clichy konusulmasi ne alaka?

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt