Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler ben 3. Hafta Sivas maçına gitmek istiyorum ama Passolig'im yok. Yarın sipariş versem önümüzdeki hafta Cuma'ya yetişir mi?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Beyler ben 3. Hafta Sivas maçına gitmek istiyorum ama Passolig'im yok. Yarın sipariş versem önümüzdeki hafta Cuma'ya yetişir mi?

yetişmesine gerek yok. maça girmek için passonun elinde olmasına da gerek yok. başvurup bilet alman yeterli.

Tek girişlik kartlar oluyor oradaki gişelerden temin edebilirsin diye biliyorum. Yani yetişmesi çok sorun değil.

Ben de gitme niyetindeyim sivas macina biletler ne zaman satisa cikiyor?

Keza bitecek diye dusunuyorum

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Siz siparişi verinde sanırım Passoligin uygulamasını telefona indirince ordan kod okutup giriliyor passoligin yanınızda olmasına gerek kalmadan. Bunu bir araştırın

osmanli ve sivas maçlarında toplamda 7-8 gol bekliyorum

WE HAVE FEGHOULI ! THEY DON'T

neyse bırakın rivayi moral bozmaya çalışıyorlar.. dönelim kwadwoya.

WE HAVE FEGHOULI ! THEY DON'T

O telefondan okutma uygulamasına geçildi mi?

aynen geçilmiş.

[FONT=&quot]Passolig Kartınızın ortalama teslim süresi 15 gündür. Kart başvurunuzu tamamlayıp, ödemenizi gerçekleştirdikten sonra TC Kimlik numaranızla maç biletinizi alabilirsiniz. Kartınız henüz elinize ulaşmasa da akıllı telefonunuza yükleyeceğiniz Passo Mobil uygulaması ile bilet aldığınız maça girebilirsiniz.[/FONT]

Atalanta hocası Gasperini, Genoalı Laxalt'ı istiyormuş.. Genoa kulübüde Laxaltın yerine adam bakıyormuş, Striniç falan #yılanhikayesi

Bu iş bahçıvan hikayesine dönmesin de. Zira zincirin sonunda biz varız sanki.

Strinic > Genoa > Laxalt > Atalanta> Spinozala > Juve > Asamoah > Galatasaray

sinerjiiiiii
yayaye ndiaye yayaye:cimbombom:

kwadwo'yu bekliyoruz:gsbayrak:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt