Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
di marzio haber girdi.spinazzola atalantanın sözleşme teklifini reddetmiş.sadece juventuus istiyor.takımdan ayrı antrenman yapmış.keita da aynı sekilde lazio ile bagları koparmış

Son düzenleme:
Spinazzola takimdan ayri calismis. Atalanta zam yapmak istemis (250bin € --> 500bin €) ama kabul etmemis.

Iyide sergen , bu haber 3-4 yere birden dustu. Allegri aklini alirim. Asamoah hersey anlasildi. Simdi yazdirmayin bana rakamlari. Divan olmasa bugun hareretli aciklamislardi bile..

Juve formalı hallerini sosyal medyasından silmiş biri için kalsın demek de ayrı bir kafa. Bize gelmese bile ayrılacağı kesin bence.

spinazzola haftasonunda oynanacak maça da çıkmak istemiyo.geçen yazmıştım.

Iyide sergen , bu haber 3-4 yere birden dustu. Allegri aklini alirim. Asamoah hersey anlasildi. Simdi yazdirmayin bana rakamlari. Divan olmasa bugun hareretli aciklamislardi bile..

ahaha : ) abi sabahtan beri gana sitelerinde biçok ahber görüyorum.ben italyan siteleri baz alıyorum.beni ilgilendirmiyo.bizim basının haberini daha cok yapıyolar.

neyse skysport 24 dedi işte 2 saat önce.juventus tazminat ödeyecek spinazzola için.di marzio da bagları kopardı diyo spinazzola için.bu hafta sonuçlanır bu iş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt