Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DHYlA6yXYAES2_Y

DHYIV_SXkAEzMlq

Galatasaray'ın transferde kadroya katılması için çaba harcadığı Arda Turan için belirlediği stratejiyi TurkFutbol açıklıyor.

Geçtiğimiz gün Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, daha önce de Cenk Ergün'ün açıklamaları ile Galatasaray'ın gündeminde olduğu kesinleşen Arda Turan için hazırlanan plan belli oldu.

Galatasaray'ın Arda girişiminin perde arkasında sarı kırmızılı kulübün ve Barcelona'nın ortak sponsorlarından NEF yer alıyor.

TurkFutbol'un ulaştığı bilgiye göre Galatasaray, Arda'ya yıllık 5 milyon Euro ödemeyi taahhüt ediyor ancak bu rakamın 2 milyon Euro'su sponsor tarafından karşılanacak.

Ayrıca Arda'yı satmak isteyen Barcelona'ya da 1 yıllık kiralama bedeli olarak 5 milyon Euro teklif edileceği ve bu rakamın da yine NEF tarafından üstlenileceği gelen bilgiler arasında.

Öte yandan, Galatasaray'ın bu anlaşmaya satın alma opsiyonu da ekleyerek Arda için sezon sonunda satın alma opsiyonunun kullanılması halinde Barcelona'ya 15 milyon Euro ödemeyi taahhüt etmesi bekleniyor.

Hatırlanacağı üzere, Galatasaray alt yapısından yetişen Arda Turan, sarı kırmızılı takımdan Atletico Madrid'e 2011-2012 sezonu başında transfer olmuş ve Galatasaray'a 12 milyon Euro kazandırmıştı. Söz konusu anlaşma gerçekleşir ve Arda Galatasaray'a geri dönerse sarı kırmızılı kulübe maliyeti 20 milyon Euro olacak.

TURKFUTBOL.COM ÖZEL

Arda'ya 20 milyon euro verecek adam en büyük fener ajanıdır.

garry sol açık gelene kadar oynayabilir dert degil,tekniği de güzel.bikaç çalımı var 4-5 maçta...brezilyalı bebeler gibi atıyo o çalımları ama çok telaşlı.sakin olmalı.defansa yardımı da tolga cigerciden daha iyiydi kayseri macında
garry sağ tarafta da denebilir ama oraya feg alındı.. onun yedeği olarak düşünülebilir belki..
keşke yasin ve sinanın yerine daha iyi yerliler bulup getirebilsek ama kolay iş değil

yav iyki bi övdük ben de sol açık gelene kadar dedim mecburen:D bana kalsa ben yunusu direkt ilk 11e yazarım.teknik müthiş,golcülük var ama tudor ona biraz soguk kaldı.kadroya alınmalı.

Abartmadan sorucam :D

Fernando - Ndiaye mi yoksa Rakitic-Busquest mi? :D

Asamoah bize gelmek istemesi normal, nedenleride beli.
1.yasi 19-20 deyil bundan sonra gelisme cagi gecdi.
Juventusdan daha büyük bir külüpe saten artik gidemez.
2.bu saatden sonra artik para kazanmaya bakar.galatasarayda primlerlen beraber senede garanti 3 milyon € alir bu parayi cinde haric Hic bir yerde kazanamaz.
Yani Tabiki gelmek ister.

Son düzenleme:
nando (c)
mariano - maicon - vida - kwadwo
fernando
feghouli - badou - belhanda - garry
gomis​

re re re

ra ra ra

G

A

S

S

A

Y

G

A

S

S

A

Y

cim bom bom

:gsbayrak::yeah:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt