- 29 Ocak 2011
- 47.648
- 19.512
- 2.898
biliyorum zoziq de aşağıdaki linke bi bak bakalım
https://twitter.com/ezequieel_gs/status/894605175595438080
puhahaha salih he :asd22:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
biliyorum zoziq de aşağıdaki linke bi bak bakalım
https://twitter.com/ezequieel_gs/status/894605175595438080
kredi filan alındığı yok 14 milyon€ ile yeni takım kuruldu diyor neresini anlamıyorsun bunun tuhaf yani...
Adam diyorki bu kadarlık oyuncu sattık 34 milyon€ para harcadık.... hala daha kredi diyorlar müstehak abi sizler gibi futbol seyircisine kimseyi almayacaktı bu sezon... nasılsa harikalar yaratan kadromuz vardı heleki bruma sneijder podolski gibi işe yaramaz oyuncularımızda gidince kesinlikle şampiyon olurduk oysaki 200 milyon çekilmiş kredi bunun hesabını sordular divan kurulunda zaten...
Resmi sitede gerekli açıklamalar var okuyabilirsin (Dursunun yaptığı tek olumlu hamle bu sezonki transferler oldu..) yoksa leş bir başkandır gözümde.Onuda söyleyeyim sonra aaaa dursun transferle taraftarı kandırdı yazma alıntı yapıp...
Paran yoksa kadro kuracak ne yapacaksın loto mu oynayacaksın?
Açıklanan resmi bonservis bedelleri 34 milyon, satılan oyuncu bedeli aşağı yukarı 20 milyon.170 milyon lira civari kredi cektiler bu transferleri oyle yapiyorlar.
Ayrica dursunun verdigi rakamlar yalan 14 milyona degil 24 milyona kuruldu bu takim.
Sizin gibi taraftarlar icin iyi takim sadece kredi ile kuruluyor heralde.
borsadan anlayan var mi?
amerikan borsasinda su an $1.01 dolar hisse basina IDXG. gun sonu 1.40'lara firlayacagini dusunuyorum
$IDXG Interpace Diagnotics Group stock and investing information on StockTwits (IDXG)
$1.10
17 dakika icinde %10 artis.
Para kazanmak isteyenlere ikinci uyarim![]()
$1.20
Borsanin kapanmasina 1 saat kaldi.
Volkan gelecek ,su saate kadar imza atmadi bir yere ,bizi bekliyor ilk once karsiydim ama yerli futbolcu lazim umarim cok vermeyizgarry sağ tarafta da denebilir ama oraya feg alındı.. onun yedeği olarak düşünülebilir belki..
keşke yasin ve sinanın yerine daha iyi yerliler bulup getirebilsek ama kolay iş değil
11 yabancılı bu kadro şampiyon olursa, seneye yabancı kuralı 5+4 olurnando (c)
mariano - maicon - vida - kwadwo
fernando
feghouli - badou - belhanda - garry
gomis
![]()
Günaydin Beyler Arda HO diyebiliriz bence
Sent with all of my love for the one and only GALATASARAY

şu Elia' yı biz alsaydık sol tarafa

Arda hep beğeniyor Galatasaray'ın gönderileri, şimdiye mahsus birşey değil ki
![]()