Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
filozof oyuncu parlatmasını bilen bir hocada, selçuku istediğini hiç zannetmiyorum.

------------------------- Muslera ------------------------------

-------- Serdar ------ Maicon ------- Vida ------------------

--- Mariano ---- Fernando --- Ndiaye --- Asamoah ------

------ Feghouli ------------ Gomis ------------- Garry ------

Bence ileride bazı maçlarda bu formasyonu deneyelim, oyuncular değişebilir. Belhanda eklenebilir.

Son düzenleme:
vida&asamoah insan inanmak istiyor gerçekten bazı arkadaşlar bu vida yı abartmayın diyor da sanki elimiz de daha iyisi var yapmayın etmeyin 20 maç çıkartamayan serdar ile çapsız ahmet ile olmaz. asamoah zaten 3 mevkide bize fayda sağlar yani bu ikisi gelirse muazzam iş yapmış oluruz.

Galatasaray şayet bu yılda zarar ederse kayyum atanabilir. Divandakilerin tek korkusu bu eğer kayyum atanırsa muhtemelen bir süre sonra Galatasaray satılır. O zaman bu lisecilerin tek oyuncağı olan Galatasaray ellerinden alınır. Ben Galatasaray'ın satılmasını istiyorum. Zaten bu dernek kanunuyla kulüp yönetme devri elbet bir gün bitecek bitmelidirde. İlk hangi kulüp satılırsa başarı manasında da arayı epey açar. Başakşehirin de amacı kulubu belli bir süre sonra satmak. Günümüz futbolunda malumunuz üzere paralar uçuk kaçık. Bu düzende yani dernekler kanunuyla yönetilen kısıtlı gelirleri olan kulüplerimiz bir süre daha satılmadan eli cebine gitmeyen her şeyi biz taraftarlardan bekleyen tiplerin himayesinde olursa ligin kalitesi dibe vurur romanya ligi gibi oluruz. O yüzden kuluplerin satılması elzem. Yoksa tüm kulüplerin sıfır borcu dahi olsa bu kısıtlı gelirlerle bile lig yine romanya ligi gibi olur bizlerde saçma sapan topçuları izler avrupa da başarı için hayal kurarız.

Hayat yabancı kısıtlamasının gelmesini isteyen Yıldırım Demirören'in milli takıma yabancı hoca getirmesi gibi saçma ve ironik.

vida&asamoah insan inanmak istiyor gerçekten bazı arkadaşlar bu vida yı abartmayın diyor da sanki elimiz de daha iyisi var yapmayın etmeyin 20 maç çıkartamayan serdar ile çapsız ahmet ile olmaz. asamoah zaten 3 mevkide bize fayda sağlar yani bu ikisi gelirse muazzam iş yapmış oluruz.

Serdara güvensem savunma alınmasın diyeceğim de serdara gram güvenmiyorum. Ancak vidayı da hiç izlemedim maicon ağır olduğu için onun yanına hızlı biri lazım vida ağırsa bence alınmamalı ancak hızlıysa olabilir. Şimdi hızlı diye denayeri öneren olacak da denayer geleceğine kimse alınmasın. Denayerin Galatasaray ı sevmesinden başka özelliği yok ki bu forumdaki herkes denayer den daha çok seviyor Galatasaray ı.

Hayat yabancı kısıtlamasının gelmesini isteyen Yıldırım Demirören'in milli takıma yabancı hoca getirmesi gibi saçma ve ironik.

Serdara güvensem savunma alınmasın diyeceğim de serdara gram güvenmiyorum. Ancak vidayı da hiç izlemedim maicon ağır olduğu için onun yanına hızlı biri lazım vida ağırsa bence alınmamalı ancak hızlıysa olabilir. Şimdi hızlı diye denayeri öneren olacak da denayer geleceğine kimse alınmasın. Denayerin Galatasaray ı sevmesinden başka özelliği yok ki bu forumdaki herkes denayer den daha çok seviyor Galatasaray ı.

yani şimdi hız derken dany bu ülkenin gördüğü en hızlı stoper di bana göre ama şu kadro da oynayabilir mi zor, hem hızlı hem hamleli hem uzun bir adamı 15-20 den aşağı alamazsın zaten vida bence çok üst düzey bir stoper değil belki ama kaliteli adam neticede ayrıca sözleşmesi biteceği için konuşulan rakamlara alınmaması üzücü olur.

yani şimdi hız derken dany bu ülkenin gördüğü en hızlı stoper di bana göre ama şu kadro da oynayabilir mi zor, hem hızlı hem hamleli hem uzun bir adamı 15-20 den aşağı alamazsın zaten vida bence çok üst düzey bir stoper değil belki ama kaliteli adam neticede ayrıca sözleşmesi biteceği için konuşulan rakamlara alınmaması üzücü olur.

Haklısın ancak vida maicon kadar ağırsa sorun olur en az serdar kadar çabuksa olabilir maicon çabuk da değil hızlı da değil serdar hızlı olmasa da çabukluğu var

Haklısın ancak vida maicon kadar ağırsa sorun olur en az serdar kadar çabuksa olabilir maicon çabuk da değil hızlı da değil serdar hızlı olmasa da çabukluğu var fiorentinaya giden vitor hugo vardı bizde taliptik geçen sezon ortasında o adam atletikti maiconu gördükçe keşke o olsaydı diyorum

Döndüm dedim ki: YAAAYY YAYY YEE N'DIAYE YAAAYY YAYY YEE

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yok mu yeni gelişmeler. Asamoah açıklansın gerisi umrumda değil. Vida olursa iyi olur. Sol açığa gerek kalmayabilir.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Selcugu Besiktas alsa keske. Bizim nefes aldigimiz gibi onlarin nefesi kesilir. Saglam bir transfer olur

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Bu Serdar in sakatlik konusunda kronik olmasi hepimizin bildigi gibi asikar...ancak kuvvetsiz idmansiz topcu daha yogun sakatlanir bu da kesin...Tudor un antreman yuklemesi ve ozellikle guc idmanina onem veriyor olmasi bu anlamda avantajdir...bu sebeple Serdar in iyi ve istikrarli bir sezon gecirecegini tahmin ediyorum...bu arada uzun sure sonra etraftaki 8jk ve fenevli arkadaslarimla futbol muhabbeti yaparken onlarin yuzune "nisanda sampiyonluk kutlamalarina bekleriz" derken bana cevapsiz kalmalari nasil bir zevk tahmin edersiniz ;)

PRA-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt