Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Selçuk giderse takım ortasaha almasa da olur. Asamoah ve Tolga var orda. Asamoah ve Vida'dan sonra alınacak tek bölge kanat forvet oynayacak bir genç forvet oyuncusu. Scoutların önerisi ile 300-500 bine alıanacak hızlı ve çalımcı böyle birini bulursak yeterlidir. Tutarsa zaten hem oynar hem para kazandırır. Tutmazsa da kayıp olmaz.

Selçuk ve Sinan giderse yalnız ciddi bir yerli sıkıntısı oluşabilir. Muhtemelen Volkan Şen'i bekletiyor bizimkiler bu boşluğu doldurmak için.

bazı maçlar linnes-asamoah yapabiliriz sol açıkta elimizde yasin-garry de var bence 3-4m maaş verip sol açık almak çok abartı olacak eldeki çöplerden kurtulamadık daha

Unal aysal buyuk paralar harcadi, 2 sene sampiyon olduk, ceyrek final yaptik, 4 sene ust uste sl ye katildik. Peki harcadigimiz paralarinin maddi karsiligini gelir olarak alabildik mi ? Hayir.

Sampiyon olup sl ye gitsek bile bu harcadigimiz paralarin karsiligi kadar gelir elde edemeyecegiz.

3-4 sene sonra kulup kredi cekmeden transfer yapamayacak durumda olunca hepiniz dursun ozbeke kotu mali yonetimi sebebiyle soveceksiniz. Tipki bugun unal aysala oldugu gibi.

Kredi cekilerek transfer yapilmaz. Mesela stadyum yapilir, antreman tesisinin arazisi alinir, yapilir, bugunku stadin arazisi alinir...

Bir yandan riva ve floryayi satip borc kapatiyoruz bir yandan kredi alip borc yaratiyoruz. Yakin zamanda sermaye arttirimi yapacaklar oradan gelecek min. 150 milyon lira bu takimin maliyetine kullanilacak.

Ben harcanan paraya laf etmiyorum kredi ile para harcanmasina laf ediyorum. Avrupada bu kadar basarili kulup var hepsi kredi alarak mi basarili oluyor zannediyorsun ?

Bugune kadar bankalardan borc alirken ortaya riva floryayi koyuyorduk unutmayin bundan sonra riva florya yok. GS bu kafayla 4-5 sene idare edildigi zaman cok zor durumlara dusecegiz.

Ben Dursun Özbek'in kredi çekip çekmediğini ya da çektiyse ne kadar çektiğini falan bilmiyorum. Saplandık bir kredi mevzusuna çıkamıyoruz. Harcanan paralara bakarak konuşuyorum, öyle 50 milyon 100 milyon Euro harcamadık sonuçta, bu paralarla kurulan kadro çok iyi benim söylediğim bu. Ben ne Dursun Özbek'i övdüm ne Ünal Aysal'ı gömdüm. O mevzuya gireceksek eğer Ünak Aysal'ın en büyük hatası bir yerden sonra her şeyi ben yaparım zannedip hem Terim'i göndermesi hem de herkesle papaz olup yönetimi dağıtması oldu. Onun haricinde Mancini zamanında harcadığı paraların karşılığını alamadı, külliyen zarar oldu. Zaten bizi Avrupa'dan men eden de o dönemki transferler oldu. Başkan dediğimiz adamlar yönetim kurulundaki adamların etkinliğini düşününce son derece etkisiz kalıyor, bizde abartılıyor sadece.

Şimdi bakıyorsun o zamanki maliyetlerin belki de daha azına çok daha mantıklı transferler yapıldı, iyi bir kadro kuruldu. Dediğim gibi kredi çekmeyle ilgili bir bilgim yok ama kasada para kalmadıysa ve ortada Hiroşima'dan hallice bir enkaz varsa bu paraları harcamak zorundasın. Bu artık kredi çekerek mi olur başka yolla mı olur ona ben karar veremem. Ama bu kadro kurulmak zorundaydı, bunun tartışması bile olmaz. Kaldı ki şu anda bile o kadar takviyeye rağmen hala takımda 1-2 ciddi eksik var.

Bu senin bahsettiklerin doğru, yüksek krediler çekip kulübü borç batağına tekrar sokmamak gerek haklısın yalnız kadroyu doğru kurduysan (şu anki gibi) bu tip harcamaları her sene yapmak zorunda değilsin. Bu sene omurgayı oturtabilirsek seneye sadece 1-2 ilk 11 takviyesiyle devam ederiz. Böyle ciddi yenilemeyi en fazla 3-4 yılda bir yaparsın, ki tekrar söylemek gerek şu an 20 milyon Euro gerideyiz, 100 milyon değil. Bu paralar çok sıradan paralar böyle kulüpler için. Ha dersen ki ben 3-4 yılda bir değil 5-6 yılda bir bu paraları harcamak istiyorum o zaman süper altyapın olacak o da bizim konumuz değil. Olmayan bir şey üzerinden konuşamayız haliyle.

Cezaı yaptırımı var vazgeçen firmaya
Yapılan anlaşmanın büyüklüğüne göre

Yani öyle bahsedildiği gibi %15 kayıp yok sanırım? Şuanda internetten bakıyorum. 2.firma kabul ederse aradaki farkı 1.firma ödemek zorunda kalıyormuş ya da tekrardan ihale yapılıyormuş

Beyler bu Raskoln mudur nedir Twitter'da algı operasyonuna başladı. Riva'da ihaleyi kazanan firma ödeme yapamamış 2.firma öderse %15 kaybımız olacakmış vs. Böyle bir şey mümkün mü? Transfer yapmayalım diye algı yapıyor bu herif
Dünkü haberleri kaçırdın galiba. 2. Firma aldı, kap açıklaması da oldu. 180 milyon kaybımız var

olur da selçuk,de jong,cavanda,carole,donk,hakan bu 6 oyuncudan zarar etmeden kurtulabilirsek o zaman bir yedek orta saha ve forvet kanat şeklinde kaliteli bir oyuncu alınabilir

Bakalım Trabzon mu büyük BJK mi? Şenol Güneş mi Ersun Yanal mı? Selçuk transferini bitirmek her babayiğidin harcı değil. Büyüklük kazanır bu transferde.

:asd22:

Fenerbahçe - Trabzonspor maçına Ali Palabıyık atandı.

Fbye ilk yardım

WE HAVE FEGHOULI ! THEY DON'T

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt