Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok sempatik takım olduk. Arda bu sempatik takıma sportif olarak katkıda bulunur da sempatikliğine darbe vurabilir. Sıkıntılı iş gerçekten.

Arda'nın gündemde olması şu an saçmalık. Zaten içerden bi ton mevzu var birde onunla uğraşmayalım.

Asamoah ve santrafor şu an yeterli

TapaTalK

Hakan Balta kalsa ne olur. ? Zararı yok çoğu maçta tecrübesinden de yararlanırız. Diğerlerinden ayırıyorum onu,çünkü o kadar kötü bir isim değil.

kesinlikle katılmıyorum son 2 sezondur kötünün iyisi diye oynadı. Her maç ya kademe hatası ya pozisyon hatası vardı.

Vida 4m istiyorsa bizimkiler vermez o parayi. Bari sene sonuna protokol yapip gelseler bonservissiz adama 4m verilebilir

81f71381e722e73ae7988890785d8a1f.jpg

WE HAVE FEGHOULI ! THEY DON'T

Baltayı severim ama gitme vakti geldi. Selçukun stoper versyonu gibi oynadığı maçlar fazlasıyla oldu - sorumluluktan kaçması fln.

Ha 3 stoperli takımda iş yapabilir o ayrı konu

Ali naci ile bunlar hep tersini söylüyorlar bakalım nolacak.

Yalnız Ali Naci Cenk Ergünle görüştüğünü belirtti. Ben bu adamın Cenk Ergünle görüşebileceğini zannetmiyorum nedenide şu; Nevzat Dindar ile hep ters şeyler söylüyorlar fakat nedense Cenk Ergün ile görüşmeyen Nevzat Dindar'ın söyledikleri doğru çıkıyor.

Yerli rotasyon adına Kenan Karaman alınamaz mı? Oyuncuyu bilen renktaşlarımdan yorum bekliyorum.
Hiç izlemedim Fm de takımda yerli yedek olarak kullanırım hep. Sol kanat/Forvet oynayabiliyordu.

Bu çocuk yerli statüsünde oynayabiliyor mu? Milli takım olayında durumunun netleşmesi lazım sanki.

Aslında milan da oynayan niangı kiralayabiliriz sol kanatta da oynuyor santrafor da hızlı teknik biri

Hayat yabancı kısıtlamasının gelmesini isteyen Yıldırım Demirören'in milli takıma yabancı hoca getirmesi gibi saçma ve ironik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt