Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Asamoah ve sağlam stoper gelirse takımın tek zayıf karnı sol kanat kalıyor ama orada da Garry idare eder bir görüntü çizdi geçen hafta. Eğer Asamoah ve stoper gelirse şampiyon olamama şansımız cidden çok düşük. O yerlere göklere sığdırılamayan Bjk kadrosu bile silik kalıyor bu kadronun yanında

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geçen sezon ki takım bu ligde 20 galibiyet almış (23 bjk, 21 başak, 18 fb)

İnsan gerçekten hayret ediyor.

Baskanim copleri yolla

Asamoah Stoper Sag kanat getir

Sinan giderse Wellitonu getir

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Asamoah ve sağlam stoper gelirse takımın tek zayıf karnı sol kanat kalıyor ama orada da Garry idare eder bir görüntü çizdi geçen hafta. Eğer Asamoah ve stoper gelirse şampiyon olamama şansımız cidden çok düşük. O yerlere göklere sığdırılamayan Bjk kadrosu bile silik kalıyor bu kadronun yanında

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Dostum aynı şeyleri yazmışız resmen :)

[FONT=&quot]Genel Kurul sonrası eleştirilere oldukça sinirlenen Dursun Özbek, kurmaylarına 'hepsini alın' emri verdi.[/FONT]

DHaj2q2XsAAoZn6.jpg

Beşiktaş'a haciz şoku... Memurlar stat kapısına dayandı!

Beşiktaş’ın yeni yaptırdığı gösterişli stadı Vodafone Park Stadı’na icra şoku. Stadın inşaatı için anlaştığı şirkete verdiği çekler karşılıksız çıkan Beşiktaş’ın stadının kapısına icra memurları dayandı. Beşiktaş avukatları icra memurlarına borcu ödeyeceklerini söyledi. Karşı tarafın da bu teklifi kabul etmesi üzerine haciz işlemi durdu.

Son dakika: Beşiktaş'a haciz şoku... Memurlar stat kapısına dayandı! - Futbol Haberleri

Özer Hurmacı: N'Diaye, G.Saray'a gitti ben Osmanlıspor'a geldim. Bir ipte iki cambaz oynamazdı iyi oldu.

Özer Hurmacı: Badou N'Diaye ile ben beraber oynamayazdık. Artık ben varım. 10 numara mevkisinde oynayacağım.

:D

Özer Hurmacı: N'Diaye, G.Saray'a gitti ben Osmanlıspor'a geldim. Bir ipte iki cambaz oynamazdı iyi oldu.

Özer Hurmacı: Badou N'Diaye ile ben beraber oynamayazdık. Artık ben varım. 10 numara mevkisinde oynayacağım.

:D

ndiaye özerin ele verir onla oynar artık.alışık ne de olsa fenerdeki zamanlarından ele almaya.

Igor Tudor, Kayserispor maçındaki 11'i bozmuyor. Osmanlıspor maçına aynı 11 çıkıyor. (NTVSPOR)

WE HAVE FEGHOULI ! THEY DON'T

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt