Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3 milyon 4 milyon maaş fazla vidaya,toloiye gidilmeli.2018de bitiyo sözleşmesi,vidadan daha iyi hem.

belhanda fifa 18de 4* skill kalabilmek için lüzumsuz hareketler yapıyor gibime geldi

sağlam bir fut oyuncusu sanırım kendisi

3 milyon 4 milyon maaş fazla vidaya,toloiye gidilmeli.2018de bitiyo sözleşmesi,vidadan daha iyi hem.
aynen çok abartılacak bir oyuncu değil vida.
tinerciler için tosic veya mitrovicten iyi olabilir ama bizdeki serdardan çok çok iyi değil.
ayrıca serdar daha hızlıdır vidadan.

Yalnız ne iş bu bjk volkan selcugun peşinde bunlar da duyum felan mj var yabancj siniri konusunda bence birşeyler dönüyor.

Bu sene yerliler konusunda BJK'nin 2-3 yıl önce izlediği strateji izlenebilir. Genç ve potansiyelli oyuncular bakılmalı. Yerli statüsünde sorun olmayan gurbetçiler bu konuda denenebilir. Sinan tarzı adamlar para bile kazandırıyor. Kenan Karaman, Levin Öztunalı(yerli sayılır mı emin değilim) Bilal vb. adamlar alınabilir. Ligden ise saadece Emre var alınabilecek şu an.

aynen çok abartılacak bir oyuncu değil vida.
tinerciler için tosic veya mitrovicten iyi olabilir ama bizdeki serdardan çok çok iyi değil.
ayrıca serdar daha hızlıdır vidadan.

bilmiyom abi,benim içime sinmiyo.2-3 maç izledim,birinde hata yaptı ,çok cezbetmedi beni performansı.serdar bence de oynadıgı takdirde daha iyi.

Bu sene yerliler konusunda BJK'nin 2-3 yıl önce izlediği strateji izlenebilir. Genç ve potansiyelli oyuncular bakılmalı. Yerli statüsünde sorun olmayan gurbetçiler bu konuda denenebilir. Sinan tarzı adamlar para bile kazandırıyor. Kenan Karaman, Levin Öztunalı(yerli sayılır mı emin değilim) Bilal vb. adamlar alınabilir. Ligden ise saadece Emre var alınabilecek şu an.

samed yeşil yunan panioniosla avrupa ligi elemelerinde 4 maça çıkıp 3 gol atmış

bu sezon sakatlanmadan yunan liginde de eserse hem Galatasarayımıza hem de milli takımımıza kazandırılabilir mi acaba

[FONT=&quot]Sen gittin, bahar geldi"
[/FONT]

[FONT=&quot]
DHbz_IFXkAAQjbF.jpg

[/FONT]

arda olayını şuanlık rafa kaldırsınlar kimse ardaya 15 milyondan fazla vermez barca transferin son zamanlarında kiralık verir yıllık ücretini ödememek için

Galatasaray alacaksa bilal basackıoglu ve ferdi kadıoglunu almalı yerli oalrak.onun dısında ihtiyaç yok.atalay,recep,yunus,melih,ozan,abdulsamed,emirhan civelek,oben saracoglu,süleyman luş,mustafa kapı,şans bulursa ibrahim demirbag,batuhan tekin,2001 dogumlular falan.çok kişi var sırada şans bekleyen.

Saha içine ne vereceği benim için önemli. Tahminlerime göre göbekli hali bile fark yaratır ligde. Saha dışında yapacakları umurumda değil. kiminle gezmeye gitmiş, hangi siyasiyi desteklemiş, bunlar kişinin kendisini ilgilendirir.

Yönetim yerli oyuncudan ziyade, yerli bir lider arıyor. Arda bu tanıma uyan bir oyuncu. Bu yüzden gelmesinden yanayım ben

Sha dışıdna kimle gezdiği, siyasi görüşü filan bence de önemli değil.

Ama Arda'nın takım içinde huzursuzluk yaratma ihtimali de var. Takımın konsantrasyonunu kişisel basın açıklamalarıyla bozabilme ihtimali de var. Örneğin ödemelerde gecikme olsa yabancılar para alıyor atıyorum Ahmet Çalık kardeşimiz niye almıyor diye bir anda ekranda görebiliriz Arda'yı.. Kendisinde böyle bir yetki ve güç görüyor. Milli takımda Terim'e bile bunu yapan adamdan bahsediyoruz.

Saha içi içiin dediklerine katılıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt