Sertan Nalbant
10 Numara!
- 1 Eylül 2015
- 13.342
- 8.243
- 1.088
300 tl olanından mı aldın
inceleyemedim ki, ne zamandır alacağım fırsat bulamıyordum aklıma gelince store a girdim ilk gördüğüm parçalıyı aldım 200 tl sanırım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
300 tl olanından mı aldın
translate ingilizce kadar iyi sonuc vermiyor maalesef. lichtsteiner ve asamoah'in sözlesmesi sezon sonunda bitiyor, iyi teklif gelirse gönderirler gibisinden birseyler yaziyor sanirim
inceleyemedim ki, ne zamandır alacağım fırsat bulamıyordum aklıma gelince store a girdim ilk gördüğüm parçalıyı aldım 200 tl sanırım
aynen çok abartılacak bir oyuncu değil vida.3 milyon 4 milyon maaş fazla vidaya,toloiye gidilmeli.2018de bitiyo sözleşmesi,vidadan daha iyi hem.
Maç forması değil o zaman.
Diğerleri kalite olarak kötü diyolar
Serdar'da sakatlık problemi olmasa zaten stopere de ihtiyaç olmazdıaynen çok abartılacak bir oyuncu değil vida.
tinerciler için tosic veya mitrovicten iyi olabilir ama bizdeki serdardan çok çok iyi değil.
ayrıca serdar daha hızlıdır vidadan.
300 tl olan mı maç forması
aynen çok abartılacak bir oyuncu değil vida.
tinerciler için tosic veya mitrovicten iyi olabilir ama bizdeki serdardan çok çok iyi değil.
ayrıca serdar daha hızlıdır vidadan.
Bu sene yerliler konusunda BJK'nin 2-3 yıl önce izlediği strateji izlenebilir. Genç ve potansiyelli oyuncular bakılmalı. Yerli statüsünde sorun olmayan gurbetçiler bu konuda denenebilir. Sinan tarzı adamlar para bile kazandırıyor. Kenan Karaman, Levin Öztunalı(yerli sayılır mı emin değilim) Bilal vb. adamlar alınabilir. Ligden ise saadece Emre var alınabilecek şu an.
300 tl olan mı maç forması
belhanda fifa 18de 4* skill kalabilmek için lüzumsuz hareketler yapıyor gibime geldi
sağlam bir fut oyuncusu sanırım kendisi

Saha içine ne vereceği benim için önemli. Tahminlerime göre göbekli hali bile fark yaratır ligde. Saha dışında yapacakları umurumda değil. kiminle gezmeye gitmiş, hangi siyasiyi desteklemiş, bunlar kişinin kendisini ilgilendirir.
Yönetim yerli oyuncudan ziyade, yerli bir lider arıyor. Arda bu tanıma uyan bir oyuncu. Bu yüzden gelmesinden yanayım ben