Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu sene yerliler konusunda BJK'nin 2-3 yıl önce izlediği strateji izlenebilir. Genç ve potansiyelli oyuncular bakılmalı. Yerli statüsünde sorun olmayan gurbetçiler bu konuda denenebilir. Sinan tarzı adamlar para bile kazandırıyor. Kenan Karaman, Levin Öztunalı(yerli sayılır mı emin değilim) Bilal vb. adamlar alınabilir. Ligden ise saadece Emre var alınabilecek şu an.
Collin Kazım Kerim Frei falan yerli sayılıyorsa neden sayılmasın ki çocuğun babası mı ne Türk dü.

Daha U21 den ötesine de gidemedi Almanya da, ben bizim Milli takımda görevli olsam varımı yoğumu o çocuğu ikna etmek için çalışırdım Kerem Demirbay yerine bunun için uğraşsalardı keşke direkt.

Ama bu çocuk gelmez gibi maalesef. Akıllı birine benziyor.

sent via GSC

Son düzenleme:
Collin Kazım Kerim Frei falan yerli sayılıyorsa neden sayılmasın ki çocuğun babası mı ne Türk dü.

Daha U21 den ötesine de gidemedi Almanya da, ben bizim Milli takımda görevli olsam varımı yoğumu o çocuğu ikna etmek için çalışırdım Kerem Demirbay yerine bunun için uğraşsalardı keşke direkt.

sent via GSC

Kural artık Türk milli takımında oynayabilme şeklinde. Aksi takdirde sayılmayacak.

Serdarin osmanli macinda sakatlanmayacaginin garantisi yok..cukura basip sakatlanan adamdan bahsediyoruz.senede 30 mac oynasa tabi ki guvenelim iyi stoper ona lafimiz yok..vida-maicon ikilisi tr nin son zamalarda gordugu en iyi stoper hatti olur

spinazzolla tahmin etiiğim gibi roma maçında yok büyük ihtimal

bana göre ozan serdardan sonra 3.stoperdir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt