Egemen Bayrak
Ulubatlı Souness
- 1 Nisan 2009
- 37.962
- 10.791
- 2.838
sneijder kaç olacak acaba![]()
83 overall devam eder skill moves yıllardır 3* zaten
tots kartı çıktı geçen sezon overali düşmeyecektir , hatta 84 bile olabilir sniperdash
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sneijder kaç olacak acaba![]()
Gavat dedin ya merak ettim renktaşım![]()
Collin Kazım Kerim Frei falan yerli sayılıyorsa neden sayılmasın ki çocuğun babası mı ne Türk dü.Bu sene yerliler konusunda BJK'nin 2-3 yıl önce izlediği strateji izlenebilir. Genç ve potansiyelli oyuncular bakılmalı. Yerli statüsünde sorun olmayan gurbetçiler bu konuda denenebilir. Sinan tarzı adamlar para bile kazandırıyor. Kenan Karaman, Levin Öztunalı(yerli sayılır mı emin değilim) Bilal vb. adamlar alınabilir. Ligden ise saadece Emre var alınabilecek şu an.
samed yeşil yunan panioniosla avrupa ligi elemelerinde 4 maça çıkıp 3 gol atmış
bu sezon sakatlanmadan yunan liginde de eserse hem Galatasarayımıza hem de milli takımımıza kazandırılabilir mi acaba
aga asamoah bitti mi
WE HAVE FEGHOULI ! THEY DON'T
Collin Kazım Kerim Frei falan yerli sayılıyorsa neden sayılmasın ki çocuğun babası mı ne Türk dü.
Daha U21 den ötesine de gidemedi Almanya da, ben bizim Milli takımda görevli olsam varımı yoğumu o çocuğu ikna etmek için çalışırdım Kerem Demirbay yerine bunun için uğraşsalardı keşke direkt.
sent via GSC
Yalnız ne iş bu bjk volkan selcugun peşinde bunlar da duyum felan mj var yabancj siniri konusunda bence birşeyler dönüyor.
bilmiyom abi,benim içime sinmiyo.2-3 maç izledim,birinde hata yaptı ,çok cezbetmedi beni performansı.serdar bence de oynadıgı takdirde daha iyi.
Sergen large forma olur mu sana
bana göre ozan serdardan sonra 3.stoperdir.
Tancredi PalmeriOnaylanmış hesap @tancredipalmeri 4 dk.Tancredi PalmeriOnaylanmış hesap @tancredipalmeri 4 dk.
As far as I know, Asamoah has found agreement with Galatasaray and will join for 4m€