Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alindigim falan yok. Bayiyor sadece artik her zaman Gladbach Galatasaray kiyasina dem vurmak, gereksiz yani. Kac defa söyledim Galatasaraya duydugum duygu ve sevginin 100km yanina bile yaklasamaz Gladbach diye. Nasil memleketinin takimini takip ediyorsa insanlar Türkiye de ben de ayni sekilde dogup büyüdügüm yasadigim sehirin takimini takip ediyorum.
Sizin gibi deplasman bile olsa maclarina gitme sansim da yok, baska türlü futbola doymaya calisiyorum ben de bizim sehirin yakinindaki kulüplerin maclarina gidiyorum. Mesela haftaya Dortmund - Hertha macina gidecegim.
of ne alakası var ya valla gönderme yapmadım sen çok duygusalsın galiba bugün neyse üstad iyi forumlar.
Herhangi geçen maçta iyi oynuyordu yanlış mı hatırlıyorum
Anıl Karaer'i Osmanlıspor almış. Kaçırılmaması lazımdı.
Tamam da o yazdiginin mantigi ve gerekliligi nedir ki o zaman. Takimlarin uzaktan yakindan birbirleriyle alakasi yok. Biri Bundesliga da oynuyor digeri Süperlig de.
Biz Bundesliga da olsak ilk 5'e giremeyiz meselabu halimizle.
Sorunu tam olarak anlamadim aga kusura bakma
Kim hangi macta iyi oynuyordu?
Yağız iyidirsenfo kardesim bilir bu işi.askin fln hikaye
Her belirttiginde geleceği yönünde dahada ümitleniyoruzAsamoah'ın gelmeyeceğini belirtmiş miydim
Ewt
bizim altyapıdan yetişmeydi sanırım kendisi
seneye şl listesine yazardık tüh :/
Niasse gelirse Garry kardesimiz kulübeye Garry dönebilir diye düşünüyorumAsamoah+Niasse olarak kararımı revize ediyorum Wellitondan ziyade Niasse gibi bir kanat forward daha hoş olacaktır
Niasse gelirse Garry kardesimiz kulübeye Garry dönebilir diye düşünüyorum
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Niasse gelirse Garry kardesimiz kulübeye Garry dönebilir diye düşünüyorum
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi