Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
katalunya da terör sardırısı olmuş minibüsle insanları ezmiş bir manyak

Alindigim falan yok. Bayiyor sadece artik her zaman Gladbach Galatasaray kiyasina dem vurmak, gereksiz yani. Kac defa söyledim Galatasaraya duydugum duygu ve sevginin 100km yanina bile yaklasamaz Gladbach diye. Nasil memleketinin takimini takip ediyorsa insanlar Türkiye de ben de ayni sekilde dogup büyüdügüm yasadigim sehirin takimini takip ediyorum.

Sizin gibi deplasman bile olsa maclarina gitme sansim da yok, baska türlü futbola doymaya calisiyorum ben de bizim sehirin yakinindaki kulüplerin maclarina gidiyorum. Mesela haftaya Dortmund - Hertha macina gidecegim.

Hertha geçen maçta iyi oynuyordu yanlış mı hatırlıyorum

of ne alakası var ya valla gönderme yapmadım sen çok duygusalsın galiba bugün neyse üstad iyi forumlar.

Tamam da o yazdiginin mantigi ve gerekliligi nedir ki o zaman. Takimlarin uzaktan yakindan birbirleriyle alakasi yok. Biri Bundesliga da oynuyor digeri Süperlig de.

Biz Bundesliga da olsak ilk 5'e giremeyiz meselabu halimizle.

Anıl Karaer'i Osmanlıspor almış. Kaçırılmaması lazımdı.

Tamam da o yazdiginin mantigi ve gerekliligi nedir ki o zaman. Takimlarin uzaktan yakindan birbirleriyle alakasi yok. Biri Bundesliga da oynuyor digeri Süperlig de.

Biz Bundesliga da olsak ilk 5'e giremeyiz meselabu halimizle.

gladbach forward aldı sonunda beklentimin altında ama demişsin ordan görüp bir bağlantı kurdum birde gladbach sempatizanı değilmisin yani olabilir kötü birşey değil bu tabi ki. canın polemik istiyor anladığım kadarıyla ama uğraşamayacağım bir espri yapıp geçmeni beklerdim postuma bir daha şakalaşmam senle iyi forumlar.

bundesligada ilk 5 e girmeme diye birşey yok biz bundesligada olsak bayern gibi birşey olurduk zaten yayın geliri taraftaer v.s şuanki halimizlede cl ye katılma başarısını elde edebilir kadro düzeyi olarak.

Asamoah+Niasse olarak kararımı revize ediyorum Wellitondan ziyade Niasse gibi bir kanat forward daha hoş olacaktır

O degilde bu nejat gibi üyeler ne güzel u dönüsü yaptilar

Cöpler gelecek diyordular haha alin size cöp

Tam bir kuş avcısı

64db23c2a5a87dd89f8397cc13c04d08.jpg

TapaTalK

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt