Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu kadroda sneijderinde olduğunu düşünün

Muslera
Mariano Maicon Serdar Kwadwo
Fernando Ndiaye
Feghouli Sneijder Belhanda
Gomis

D6603 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Snijder olsa bu kadar baskılı presli oynayamazdık malum snijder topsuz oyunda yok yatışlarda belhanda yanlış hatırlamıyorsam ilk yarı sonunda en çok koşanlarda Galatasaray da ikinciydi ve çok şaşırmıştım sinijderin bırak ikinciliğini ilk 7 de olmazdı koşu bakımından bence snijder yerine bu kadroda olması gereken adam bruma bu hızlı takımda cuk diye otururdu

Aslolan Galatasaray'dır

Bu sene hazır garanti adamlardan kadro kurmak zorundaydık.Devre arasında veya seneye scout transferi yapılır

Maicon Ujfalusiden daha üstün bir stoper,Kayseri maçında defansa liderlik ettiğini gördük yaw hala memnuniyetsizlik var Chedjou-Semih gibi adamlardan sonra Cannavarodur

Öfk dağıldı 3-1

Ulan paok dağıttı herifleri

Şansımıza tüküriyim orta saha yoktu gelip elediler

TapaTalK

Yanlış varsa affoluna da ben Kayseri maçını gözümü kırpmadan izledim. Maicon nerde hata yaptı? Golde de iki kişi hatalı biri Tolga öbürü Muslera. Ki Muslera benim için takımdaki herkesin en az 2 tık üstündedir.

Joao-Miranda.jpg

Asamoah-Miranda-Maicon-Mariano

Guzel olur.

Öfk dağıldı 3-1

Ulan paok dağıttı herifleri

Şansımıza tüküriyim orta saha yoktu gelip elediler

TapaTalK

Ben osterduns maçını tahlisizlik olarak görmüyorum iyi ki elenmişiz diyorum şayet eleseydik orta sahaya 2 adam alınmaz sol beke adam bakılmazdı. Ayrıca o kadro leş ötesiydi belhanda gomis hazır değildi. Österdunsa sorsalar Galatasaray dan muslera maicon belhanda gomis dışında kimi alırsın diye o zaman ki kadrodan birini istemezdi o kadro gerçekten çok yetersizdi ismimiz sayesinde ve bizim leşlerin aldığı ücretlerden dolayı o kadroyu österdunstan büyük sandık ancak o kadroyu herhangi bir anadolu takımına giydir saydığım isimleri çıkartarak küme düşer

Aslolan Galatasaray'dır

Yanlış varsa affoluna da ben Kayseri maçını gözümü kırpmadan izledim. Maicon nerde hata yaptı? Golde de iki kişi hatalı biri Tolga öbürü Muslera. Ki Muslera benim için takımdaki herkesin en az 2 tık üstündedir.
ulemalar dediyse yapmıştır.hatta sen maçı izlememişsindir,öyle zannediyorsundur o derece

Moderatör tarafında düzenlendi:

Sonuca yansıyacak şekilde sonuçlanmadı ama 1-2 kez o kadar alakasız alanını boşalttı ki Kayseri pas çıkarabilse Muslera ile karşı karşıya kalırdı. Alanını boşaltmasını gerekecek de hiç birşey yoktu o pozisyonlar da.

Maicon Ujfalusiden daha üstün bir stoper,Kayseri maçında defansa liderlik ettiğini gördük yaw hala memnuniyetsizlik var Chedjou-Semih gibi adamlardan sonra Cannavarodur

Allah aşkına çok seviyoruz erkenden etiketlemeyi iyi veya kötüdür diye.Kayseri adam akıllı yarı sahana giremedi ki defansı ölçelim neyin liderliğinden bahsediyoruz.Şuan herşey için çok erken.Ha performans için birşeyleri illa kıstas alacaksak kayseri maçından öte rezalet geçen hazırlık maçlarını kıstas alabiliriz.Bir iyi maça bir sürü rezil maç.

Adam müthiş mac çıkardı. Havadan yerden top bırakmadı. Bir pozisyonda alanını boşalttı diye leş oldu. Ne diyelim ki.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adama Niane'yi yazdım yine yazacağım. Alternatif forvet arıyoruz. Yırtıcı, sürekli kovalayan, iki ayağını kullanabilen genç forvet. Para kazandırma potansiyeli de var.

Bu sene hazır garanti adamlardan kadro kurmak zorundaydık.Devre arasında veya seneye scout transferi yapılır
Scoutun bulacağı adam 4-5 m euro zaten
Feghouli 4.5
Belhanda 8
Ndiaye 7.5
Mariano bilmiyorum 4 m civarı sanırım
Fernando keza

Yahu 4 5 m verıp scout yapacağıma kayseri maçında gördük takım ateş ediyor resmen

Boşver Scoutu doldur pişmiş adamları bam bam bam...

feguliiiiii ?❤

Vardar Ovası 2 - 0 Topuk Yaylası

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Allah aşkına çok seviyoruz erkenden etiketlemeyi iyi veya kötüdür diye.Kayseri adam akıllı yarı sahana giremedi ki defansı ölçelim neyin liderliğinden bahsediyoruz.Şuan herşey için çok erken.Ha performans için birşeyleri illa kıstas alacaksak kayseri maçından öte rezalet geçen hazırlık maçlarını kıstas alabiliriz.Bir iyi maça bir sürü rezil maç.
Kardeşim geçen sene bu kayseriyi yenemedik

Keza fener de puan kaybetti

Mac öncesi gyan bizi mahvedecek dendi defansı geçtim Fernandodan top alamadı adam

Kayseri öyle yada böyle bizim takım koşuyor basıyor rakibi bozuyor

Geçen seneki takım olsa bu maçı 2 1 kaybederdi

feguliiiiii ?❤

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt