- 27 Ocak 2010
- 139.269
- 105.565
- 5.648
Ligin sahibi budur, TFF falan hikaye artık.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Renktaş ne faydası.aynen,daha tonla var ama hadi umut burak kısmen hamit vs bunlardan katkı gördük nekadar sevmesemde hakkını vermek lazım posalarını cıkardık yani iyice
ama yekta olcan ceyhun azan alper tarık bu adamlara verilen paralar karsılıgında alınan koskoca 0
azanı fenerin 7 milyonaaldıgı sezon bayern münih 5 milyona xabi alonsoyu almıstı
sonrada vay efendim Türk futbolu neden gelismiyor,tipine tükürdügümün eklem bacaklıları
Aynı fikri savunuyorum da uzun işin içine girerse herşey mümkün maalesefYabanci sinirini tff degil beinsports belirler
Adamlar bi yatirim yapmis milyon eurolar veriyorlar,kolay kolay izin vermezler
Şampiyonluğa kasa basalım mı?Bugün Bjk puan kaybetse iyice havaya gireriz. Fenerden bi cacık olmayacağı anlaşıldı zaten.
ASUS_T00J cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Dedim ya 25 gol Attiysa en az 150 tane kaçırıp 200 kez ofsayta düşmüştür.Burak nasil kazik oluyor?
Tayyip arapi dinlemez istedigini yapar
insallah olmaz orasi ayri
Aynı fikri savunuyorum da uzun işin içine girerse herşey mümkün maalesef
Barçayı yener miyiz Asamoah Vida Gaitan gelsetüpçü rahatsiz oldu yeni model G.Saray'dan belli. Ah ah. Takımı alip farkli bir lige koyamıyor muyuz ya? Getafe ile takas edek birsey yapak ligleri
WE HAVE FEGHOULI ! THEY DON'T
futbol bu herşey olabilir yetenekli isimleri sahaya sürersen.. ihtimali varBarçayı yener miyiz Asamoah Vida Gaitan gelse
SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Önümüzdeki iki maçı kaybetsin defolsun gitsin bunak herif.bein sport ligi dünyaya pazarlamaya ugrasırken ne tüpcü ne uzun adam yabancı sınırını degistiremez bence
kulüpler ise asla istemez cünkü herkes yıllar boyu kazıgı yedi yerli cöpler yüzünden
lucescu ise uzun vadeli kalmaz bence lig takımına benzemez milli takım