Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada sol aciga adam alinirsa daha cok merkez orta saha özelligi olan bir adam alinacagini düsünüyorum

Kayseri macinda tudor istese sinan veya Yasin ile baslayabilirdi ama merkez orta saha olan tolga ile basladi sol cizgide

O adam Asamoah artık bence.

Sol kanada alınırsa mutlaka kanat forvet olmalı. Kewell, Sow vb. gibi.

Asamoah bence sol acik olmaz. Yetenekle ilgili degil konu. Mesela Eboue de acik oynayamazdi yetenekli olmasina ragmen. Bu topculari geriden salacaksin hayvan gibi gidip gelecek.

Feghouli girince takımın hücum gücü ligdeki tüm takımların üzerine çıkar. Orta saha göbeği zaten ligin en iyisi, geriye savunma kalıyor. Burada da en iyi olmak için stoper ve sol bek şart

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

O şişire şişire bitiremedikleri Atiba-Oğuzhan orta sahası bizim temponun karşısında nal toplar. Bu adamları orta düzey Avrupa takımlarına karşı da gördük. Döküldüler sahada

feguli girince inanılmaz değişecek

WE HAVE FEGHOULI ! THEY DON'T

Galatasaray'ın kadrosuna katmak istediği Kwadwo Asamoah'ın formasını giydiği Juventus'ta genel menajer Beppe Marotta, mutsuz oyuncuları takımda tutmak istemediklerini açıkladı

65a1b0d056ef5c8b57c4d393acad94ea.png

Rodriguez, Yasin ve Feghouli koca sezonu goturebilir mi ?

Belhandada kanatta oynayabilir ama ozaman ortasahada Selcuk/Tolgayi oynatmamiz lazim.
Kupa maclari da var , sakatliklar var.......

Yani lafin kisasi Sol acik sart..

garry yedek kalacak diye üzüldüm :D

WE HAVE FEGHOULI ! THEY DON'T

tudorun kayseri maçında solda neden tolgayı oynattığını şimdi çözdüm

asamoah geldikten sonra sol tarafı tek başına süpüreceğinden önüne bir sol açık koymaya gerek duymayacağını düşünüp bunun provasını yapmış hocam

:hat:

Rodriguez, Yasin ve Feghouli koca sezonu goturebilir mi ?

Belhandada kanatta oynayabilir ama ozaman ortasahada Selcuk/Tolgayi oynatmamiz lazim.
Kupa maclari da var , sakatliklar var.......

Yani lafin kisasi Sol acik sart..

Belhanda'nın kanat oynayacağı maçta sok beke Linnes'i atarız orta saha Fernando - Badou - Asamoah olur.

şaka maka, östersunds - vardar karşılaştırması yapacak kadar düştük mü türk futbolu olarak?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt