Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya Yigit Allah askina 20 tane konuya arka arkaya birsey yazma. Sinir oluyorum suna.

Konulara giriyorsun biri birsey yazmis mi diye sonra senin konu up'laman ile karsilasiyorsun.

tudorun kayseri maçında solda neden tolgayı oynattığını şimdi çözdüm

asamoah geldikten sonra sol tarafı tek başına süpüreceğinden önüne bir sol açık koymaya gerek duymayacağını düşünüp bunun provasını yapmış hocam

:hat:

Tolgayı oynatmasının 2 sebebi vardı, biri tempoyu yükseltmek. ikincisi Belhandayı rahatlatmak, hazır değil çünkü hala.

Asamoah eğer gelirse ve sol kanat alınmaz ise, 1-2 maç linnes Asamoah ikilisini dener. muhtemelen verimli olmaz ve asamoah sol beke geçer.

seneye tekrardan ffp kısıtlamasına girecegimiz haberi dogrumu ? nekadar şikeci tinerci varsa bunu konusuyorlar
Dursun boş adam da olsa mali işlerden anlıyor sanmıyorum öyle olacağını girsek bile bu kadro 3 yıl beton gibi oynar max 1 sene yeriz ya da al sat modeli olur ama ben yüzde 1 görüyorum bunu.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Barcelona'nın Ardayı kiralık vermeme kararından sonra Galatasaray yönetimi bir kez daha Nani'yi gündemine aldı

Volkan yilmaz

WE HAVE FEGHOULI ! THEY DON'T

Ffp kisitlamasi olsa nolacak maksimum sattigin kadar alirsin anlasmasi yapilir.takim iyi daha fazla para harcamaya gerek yok zaten bence guzelde olur.

Asamoah,Vida,Nani ve Kaan Ayhan'ı alıp transferi kapatalım. Eksiksiz ve tam manası ile Türkiye standartları üstünde bir kadro ile,bir de uyum yakalar isek güle oynaya şampiyon oluruz.

Nani veya niasse olabilir

Ilk olarak asamoah gelsin gerisi zaten ekstra transfer olur

ben hala sinan gümüs denen artist bebeye takmıs durumdayım bu cocugu 3e 5e bakmadan satmamız lazım

Asamoah nani yedek forvet olsun stoper olmasa da olur ancak vidayı ucuza alabilirsek alalım

Aslolan Galatasaray'dır

Gecen kievin td soylemisti kontrat gorusmeleri yapiyor transferiyle ama oynamak istedigini soyledi profesyonel oyuncu filan diye.ilk 11 de oynadi diye transferden vazgecti sanmayalim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt