Orçun Sözer
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2015
- 24.010
- 8.074
- 1.233
vida alınsın, 5 yaş daha genc.
miranda 100 kat iyi stoper 5 yaş büyük haliyle
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
vida alınsın, 5 yaş daha genc.
Münih çıksın tam gol arsızı adamlar asla durmuyorlar real filan 3 den sonra durmaya başlar bjk mendese bir sakal atarsa.eger bu futbol denen zimbirtinin biraz adaleti varsa bu sene bjkye münih veya madrid cikar
Tottenham, Barcelona'nın 27 milyon Sterline satış listesine koyduğu Arda Turan'a talip olduğu ifade edildi.
![]()
Joshua kas yığını olduğunu klitco maçında gördükjoshua dersini verecektir o ruh hastasina tez zamanda.
o teknikler sadece 1 sene boks yapmis birine karsi bile etkisiz kalacaktir ama dikkat et derim![]()
Neymar balonun teki abartmayın bu kadar messi gibi gelmiş geçmiş en iyi oyuncu ordayken adımızın anılması çok saçma tinercilerin hatasına düşmeyin.size bi abartida bulunayimmi bilmiyorum benmi abartiyorum ama asamoahda gelirse barcelonayla basa bas bi takim bile olma yolundayiz az buz bi takim kurulmadi neden barca derseniz su anki barca kadrosuyla kiyas ettim nedense bana neymarsiz baya bi siradan kulüp haline geldi gibi geldi...sampyon olursak bu sene clde inanilmaz seyler basarabiliriz veya ben cok fazla gaza geldim ucuyorda olabilirim![]()
Evet dogru ama Joshua o mactan buyuk dersler cikarmis ve antrenmanlarini ona gore degistirmis. Yine de iyi ayakta kaldi, Klitchko yaslanmis olsa da yumruklari hala Wilder kadar serttir muhtemelen.Joshua kas yığını olduğunu klitco maçında gördük
Wilder klitco gibi olmaz yakaladimi paramparça eder
Hayatım kavgalar içinde geçti ne babayigitler gördüm
Kavga bu ne olacağı belli olmaz yediğin yumruğu saymayacaksın atarken
Carole ü inşaatta bile çalıştırmam defolsun gitsin kaç maçı sattı hala istiyorsunuz.Ceza sahasına girer karıştırır 2 oyuncuyu ekarte etse ofanstaki hayvanı saldırı timi ortalığı yangin yerine çevirir ayrıca ortayı badou yapıyor zaten renktas![]()
Ortadan çok biz yara yara ceza sahasına gireceğiz bu yıl görünen o.
Rakiplere acıdım akıl sağlıklarını kaybedecekler.
Düşünsene asamoah-badou-belhanda-fernando-feghouli-gomis-carole(atletiktir) yardira yardira geliyor oy babanın düşmanlarını sahaya sıçar insan.
Güzel alternatif olur yani carole diyorum sürekli oynamayiz tabiki ama bazi maclarra denemek lazım.
Joshua esoesi dilliam white maçında vermişti zaten klitconun gücü yetmediEvet dogru ama Joshua o mactan buyuk dersler cikarmis ve antrenmanlarini ona gore degistirmis. Yine de iyi ayakta kaldi, Klitchko yaslanmis olsa da yumruklari hala Wilder kadar serttir muhtemelen.