Oral Sever
Berlin Panteri
- 27 Aralık 2016
- 47.253
- 25.617
- 2.598
usainnnn bolllltttttt h.o
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet dogru ama Joshua o mactan buyuk dersler cikarmis ve antrenmanlarini ona gore degistirmis. Yine de iyi ayakta kaldi, Klitchko yaslanmis olsa da yumruklari hala Wilder kadar serttir muhtemelen.
Satmak değil beyni defans yapmaya elverişli değil sadece. Ofanstaki sadece koşma üzerine kullanacaksınız geldiği zamanı hatirlayin gayet iyiydi yüklemelerden dolayi pas hataları olduğunu düşünüyorum hala biraz zaman geçip tekrar görmek lazım. Geçen sene kampta selçukta öyleydi uzun süre antreman yapmadıkları için ilk ciddi yüklemede böyle sapıklıklar görülüyor. Önünümuzdeki maçta falan bakmak gerek hala aynıysa tekmeyi vuralim.Carole ü inşaatta bile çalıştırmam defolsun gitsin kaç maçı sattı hala istiyorsunuz.
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Bu haber ne kadar ciddi. Hiçbiryerde konuşulmuyor, bakalım ne çıkacak[FONT="]Dursun Özbek, yeni Finansal Fair Play anlaşması için UEFA tarafından Nyon'a davet edildi. (Milliyet)
[/FONT][FONT="]![]()
[/FONT]
Bu haber ne kadar ciddi. Hiçbiryerde konuşulmuyor, bakalım ne çıkacak
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Diyelimki azaltıldı 60 milyonsınırı getirdi uefa. Şu anda bile 62 milypn maaş yükümüz var. Daha asamoah, sol kanat, stoper, yedekforvet gelrcek. Transferleri engelleyebilir bu durumSıkıntılı bir durum değil. Yeni anlaşma yapılacak. Geçen dönemlerde 65m euro olan maaş anlaşması revize edilecek. Artırılabilirde azaltılabilirde uefa karar verecek.
gidecek adamları da hesaba katarsak sorun olmaz gibi duruyor.Diyelimki azaltıldı 60 milyonsınırı getirdi uefa. Şu anda bile 62 milypn maaş yükümüz var. Daha asamoah, sol kanat, stoper, yedekforvet gelrcek. Transferleri engelleyebilir bu durum
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
ikisi de ayni boyda ve Klitchko daha once daha uzun insanlarla dovustu, farkli birsey kastetmis olabilir antrenoru.Klitchko o maçı Joshua'nın uzun boylu olmasından dolayı kaybetti.
zaten antrenörü Klitchko için hayatında ilk defa bu kadar uzun biri ile dövüşecek demişti maçtan 1 gün önce.
Az once levent tuzemenin mac sonrasindaki yazisi denk geldi de, bu adam art niyetli degilse ben de birsey bilmiyorum
Suna bakin ne yazmis:
"Bu heyecanın önce sonuca sonra da keyfe dönüşmesi için Galatasaray'ın "Takım ruhu"nu yakalaması gerekir. Kayserispor önünde seyirci desteğini arkasına alan mücadele gücü ve kalitesi yüksek bir oyuncu grubu izledim. Zaten Tudor da kadroyu tamamen yeni oyuncular üzerine kurmuş ve bütün sorumluluğu onlara yüklemiş. Şu andaki Tudor'un yıldızlara yönelik oyun anlayışı, "Top sizde, bildiğinizi yapın" şeklinde. Çünkü Galatasaray'ın belli bir oyun sistemi yok. Oyuncular da zaten kalitelerine ve kafalarına göre takılıyor."
Bu adam sanirim yanlislikla baska bir maci izledi, zira bence uzun yillardir ilk defa bir sistemi olan bir takim ve hizli ve guzel bir takim oyunu izledik.