Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
serdar ile denayer'i kıyaslamadım.

bize üst seviye bir stoper lazım. ne serdar ne ahmet nede denayer.

sert, kesici ve defansif yönü kuvvetli. maicon-vida cok kaliteli olur. ikiside sert-kesici-oyun bilgisi yüksek stoperler. hava toplarında da cok iyiler.

rakip hücumcuların korkacagı tarzda adamlar.
Vida'ya ben de fitim zaten. 1.5M'a filan Denayer'i kiralayacağımıza Vida'yı 3'e bitirelim işte. Ama Denayer de Maicon ile çok iyi bir ikili olur. Özellikle hız dezavantajını kesinlikle kapatır. Bence Denayer'in büyük potansiyeli var...

Ulan bu Fener'e acıdım yav. Elalemin takımında Aslan Gomis, Pitbull Medel, Katil Pepe felan var. Onlarda Ayı Volkan, Leylek Hasan Ali ve Mennan Ozan Tufan var.

aynen devam etsinler. gider 2-3 tane daha adam aldırır şansa cok ii cıkar, ortak olurlar lige. bosver böyle güzel.

transfer işi birazda şans tabi.

Vida'ya ben de fitim zaten. 1.5M'a filan Denayer'i kiralayacağımıza Vida'yı 3'e bitirelim işte. Ama Denayer de Maicon ile çok iyi bir ikili olur. Özellikle hız dezavantajını kesinlikle kapatır. Bence Denayer'in büyük potansiyeli var...

denayer'inde gelecegi??

1 seneligine kiraladık ve pisirdik sonrası? gene kaliteli bir stoper ihtiyacımız doğacak.

vida yı 3'e falan bitiririz bence. bjk su anda 1.5 bile veremiyor.

asamoah ı getirin sonra ne yapıyorsanuz yapın hiç transfer yapmasanız da olur ama asamoah şart oğlu şart

Dursun'u UEFA çağırmış diyorlar? O muhabbet nedir?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

UEFA'dan Galatasaray'a davet! Geçtiğimiz sezon FFP nedeniyle Avrupa kupalarıa katılamayan ve bu sezon harcadğı bonservis bedelleriyle dikkat çeken Galatasaray, UEFA'dan bir davet aldı.

UEFA, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'i Nyon'a davet etti. Yapılan davetin yeni Finansal Fair Play anlaşmasının taslağı ve imzalanması için en uygun tarihin belirlenmesiyle ilgili olduğu belirtildi.

Ertuğrul Sağlam: "Lucescu da görmüş işte, izleyecek futbolcu bulamıyor. İzleyecek futbolcu bulamayan, oynatacak futbolcu da bulamayacak."

WE HAVE FEGHOULI ! THEY DON'T

ileride kimde olacak? orası mechul.

kiralık gelen adam pişer gider, meyvesinide pişmeye veren kulüp yer. vida cok daha ii bir secenek olarak duruyor. maicon ile 6-7 sezon stoperi kapatırlar.
Opsiyonuyla kiralansin yazdim zaten. Ben çok isterim. Genç, hirsli, teknik, 1e1de cok etkili. Mental eksikleri zamanla giderilir diye dusunyorum.

denayer'inde gelecegi??

1 seneligine kiraladık ve pisirdik sonrası? gene kaliteli bir stoper ihtiyacımız doğacak.

vida yı 3'e falan bitiririz bence. bjk su anda 1.5 bile veremiyor.
Satın alma opsiyonu ile kiralarsın. Beklediğin gelişimi gösterirse seneye bonservisini alırsın, ilerde iyi paralara bile satabilirsin.

Transferler konusunda Çizme basınına konuşan Beppe Marotta Asamoah ile ilgili ''Asamoah da Galatsaray'ın ilgisinden bahsetti ama ayrılmak istediğini söylemedi. Bunlar transfer döneminin tipik durumları. Gelecek teklifleri değerlendirebileceğimiz 15 günümüz var''*ifadelerini kullandı.

Asamoah ile sol bekte görev alan Alex Sandro'nun takımda kalacağını açıklayan Marotta, "Alex burada kalmak istediğini söyledi. Bu yüzden gelen teklifleri reddettik. Mautidi için PSG ile sözlü bir anlaşma yaptık. Yakında resmiyete kavuşacak" ifadelerini kullandı.

Ertuğrul Sağlam: "Lucescu da görmüş işte, izleyecek futbolcu bulamıyor. İzleyecek futbolcu bulamayan, oynatacak futbolcu da bulamayacak."

Tamam o zaman Lucescu memnun olsun diye sınırı geri getirip ligin içine edelim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Satın alma opsiyonu ile kiralarsın. Beklediğin gelişimi gösterirse seneye bonservisini alırsın, ilerde iyi paralara bile satabilirsin.

ilk seferde opsiyon koydurmamıslardı, öyle gitti.

2 yıllık kiralık ve opsiyonuyla gelmeli. opsiyonda gercekci bir rakam olmalı. atıyorum 10m euro, üstü süper lig şartlarında bir stoper icin cok para abi.

Ayı
Isla - Neustadter - Skrtel - Hasan
Souza - Top/Ozy/Ekici
Dirar - Giuliano - Valbuena
Soldado

Gomis
Rodrigues - Belhanda - Feghouli
Badou - Fernando
Asamoah - Maicon - Serdar - Mariano
Muslera

Ayı
Isla - Neustadter - Skrtel - Hasan
Souza - Top/Ozy/Ekici
Dirar - Giuliano - Valbuena
Soldado

Gomis
Rodrigues - Belhanda - Feghouli
Badou - Fernando
Asamoah - Maicon - Serdar - Mariano
Muslera
MSN bile orta sahası leş diye bi halt yapamamışken Fener'den bi bok olmaz. O orta saha ile maç kazanmak için ileri 3'lüsünün her maç şapkadan tavşan çıkarmaları lazım. Orta sahaları leş gibi oluğu halde gidip 10 numara aldı über zekalar.

21ba85f3bc6c218f7c1bcf9c3bec507d.png

o zaman bunlari alacagina niye türk oyuncular transfer etmeyin yahu mal herif, sanki zorluyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt