Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada Nevzat açıklamıştı o sözleşme olayını abi. Transfermakt'da 1 yıl sonra bitecek yazıyordu ama iş öyle değilmiş. 18 ay mı ne vardı bitmesine.

Ben Transfermarkt'i kaynak olarak almadim ki. Ingiliz basininda ve Kiev'in ingilizce sitesinde yaziyordu hatta buraya atmistim ben Belhanda transfer oldugunda.

Hadi diyelim sizin hatriniza 1 sene degil 1,5 sene kontrati var. Bu verilen paranin bahanesi olamaz bu.

Son düzenleme:
var mi senin mantikli bir açiklaman ? Hani diğer vasat üstü takimlar neden talip değiller ki konuşulan rakamlar komik. Fener kjaer gibi bir adami 13 e satmişken bir mantikli açiklama ile bizi bilgilendirmen güzel olacaktir.
Maaş. Kjaer gibi adam diyorsun da adamın piyasası vardı zaten.

Sözleşmesi bitiyor bunun ee doğal olarak imza parası, maaştan gömmeye çalışıyordur.

Avrupa takımları yüksek maaş vermeye yanaşmıyorlar hatta yüksek bonservis verirler ama maaş vermezler kolay kolay. Bizim ligi çekici kılan da bu oluyor.

Transferin son gununde Denayer'i opsiyonuyla kiralasak yeter stoper mevkisi için.

bize maaliyeti ve yasi uygun bir sol açik lazim. Nasri, Nani, Moura, vs. Bunlarin hiç biri gerçekci degil.

Ben Transfermarkt'i kaynak olarak almadim ki. Ingiliz basininda ve Kiev'in ingilizce sitesinde yaziyordu hatta buraya atmistim ben Belhanda transfer oldugunda.

Hadi diyelim sizin hatriniza 1 sene degil 1,5 sene kontrati var. Bu verilen paranin bahanesi olamaz bu.
Acerbi'nin de 1 yıl kalmasına rağmen 7-8M'a alamadık. Artık piyasa böyle abi. Eskisi gibi değil. Kimse para edecek oyuncusunu ucuza bırakmıyor. Belhanda her zaman piyasası olan bir oyuncuydu.

:hat:

Dediğin boydan fazla uzun olunca Pascal Nouma lık yapmasınlarda..:oley:

Pascal.jpg
şimdi bakıyorum da adam nasıl salmış kendini..

Boşverin Maldivleri.
İstanbul daki merkez Point Hotel'i tasiye ederim.

"VİP and More" Paket alındığı vakit; Dursun Özbek ile konusma ve resimleşme imkanı oluşuyor.

Son düzenleme:
Acerbi'nin de 1 yıl kalmasına rağmen 7-8M'a alamadık. Artık piyasa böyle abi. Eskisi gibi değil. Kimse para edecek oyuncusunu ucuza bırakmıyor. Belhanda her zaman piyasası olan bir oyuncuydu.

O da o kadar para etmez.

Ben katilmiyorum Belhanda'nin piyasasinin olduguna. Sevilla cok istiyordu diye avutuyor millet kendini, istese alirdi aninda.

Nice de para yok yoksa onlar da alirdi diyorlardi, ehh adamlar gecen Saint Maximin'e 10 Milyon gömdü. Evet Belhanda dan daha genc bir oyuncu ve birbirleri ile alakasi yok pozisyon olarak biliyorum ama ben sirf maliyet kismi hakkinda konusuyorum. Gittiler bedava Sneijderi aldilar akilli adamlar.

Asamoah da gelince takımdaki ''boy'' ortalaması baya yükselecek. :asd22: Ndiaye, Gomis, Asamoah, Fernando, Mariano... Salın kobrayı. :D
Brazzers ile sponsorluk anlaşması yapalım.
Karşılığında bir film de oynarlar bizimkiler.

______N'Diaye__Gomis
Mariano____"Rakip"__Asamoah
__________Fernando

Son düzenleme:
şimdi bakıyorum da adam nasıl salmış kendini..

Bence adamın Türkiye hayatında yaptığı tek hata....
Bu olay dışında O kadar olumlu bir karakteri var ki, halen toplumun gözönünde olmasına rağmen hiçbir olumsuz tepki almıyor..

Bence bu da bir başarıdır.. Şahsen ben bizden biri olması ve aramızda kalmasından rahatsız değilim...

O da o kadar para etmez.

Ben katilmiyorum Belhanda'nin piyasasinin olduguna. Sevilla cok istiyordu diye avutuyor millet kendini, istese alirdi aninda.

Nice de para yok yoksa onlar da alirdi diyorlardi, ehh adamlar gecen Saint Maximin'e 10 Milyon gömdü. Evet Belhanda dan daha genc bir oyuncu ve birbirleri ile alakasi yok pozisyon olarak biliyorum ama ben sirf maliyet kismi hakkinda konusuyorum. Gittiler bedava Sneijderi aldilar akilli adamlar.
Hacı Uğur un dediğine göre Sevilla da belhanda ya teklif yapmış 4 gün kendisine ulaşılamamış bız daha ısrar ettiğimiz için zorladik aldık

Mi-4c cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt