Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tamam vermiyor da şimdi 3-4 arası paraya verecekse milletin kapıda yatması gerekmiyor mu sence? Öyle fırsat transferi filan da değil sonuna geldik artık. Milli takımda oynaması karekteri için bir sonuç değil Türkiye değil Hirvatistan.

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İsteyip istemediğini bilmiyoruz o mantıkla Feghouli gibi adamı niye kimse istemedi deriz.o bonservise Vida bence savaşcı ve hamleleri iyi oyuncu. Istemesinler zaten bize gelsin. Olmadı tinercilere gitmesin

Ya siteden baktim diyorum hala ne anlatiyorsun arkadas. Adamlarin sitesinde, Ukrayna basininda falan bütün 2018 yazi diyor sen hala Aralik diyorsun.

8+2 Milyon vermemize bahane aramayalim. Net degerinden fazla bir para.

büyük boş yapıyorsun, öyle böyle degil. bende defalarca baktım gelmeden önce aralık 2018 diyordu. sen o siteye atta birde ben bakayım.

a5d172cbd930b3b3ccbdda83d4596d6d.jpg

WE HAVE FEGHOULI ! THEY DON'T

Göztepe ile ilgili transfer gerçekleşirse ve Asamoah gelirse muhtemel kadro.

Muslera/Eray/İsmail

Mariano/Linnes/Tarık
Maicon/Koray/Ozan
Serdar/Ahmet
Asamoah/Carole

Fernando/Tolga
Ndiaye/Selçuk

Feghouli/Yasin/Endoğan?
Belhanda/Atalay/Emrah
Rodrigues/Welliton/Recep

Gomis/Eren/Yunus

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tatil yapmak isteyen varsa ve kuruş meselesinde değilse tavsiyem burası olur

2 haftalığına en az tavsiyem olur.
Yer : Rangali Island,

Yaklaşık 10 bin euro 2 hafta için. Cerez parası bence bu tür gerçek cennet tatili için. Pişman olmazsınız.
Hatta ayrılırken ağlama tehlikesi mevcuttur.
255ef063214412285c3b9e166c835228.jpg
ad9bc0d883d12d4c0c214a8f3c9a8c29.jpg
51bc0e7c6e00baecaf630a8e25481fa4.jpg
c7cc5e740f5567824ee7666c98bb7564.jpg
ade34b7d2f0b8af6bd16846c674e8f8e.jpg
10 TL için adam bıçaklıyorlar burda sen 10 bin euro için çerez parası diyorsun hocam. :D

2ae3e1726080f55182dc729881b76367.jpg

Kwadwoooooo Asamoahhhhhhhhh

Uğur Karakullukçu: "Asamoah da gelince Galatasaray, rakiplerine GOT'taki Dothraki Ordusu gibi saldırır. Yakıp yıkar ortalığı."

Ya siteden baktim diyorum hala ne anlatiyorsun arkadas. Adamlarin sitesinde, Ukrayna basininda falan bütün 2018 yazi diyor sen hala Aralik diyorsun.

8+2 Milyon vermemize bahane aramayalim. Net degerinden fazla bir para.

O parayı vereceğimizi sanmıyorum nedense

5-6 veririz.

quakerboy

Nani : menajeri galatasaray, beşiktaş ve fenerbahçe'ye oyuncusunu önerdi. beşiktaş lens'i aldı. fenerbahçe'nin önceliği gibi gözükmüyor. gerçekten istenirse alınır. önce igor tudor'un onayı gerek. sonra sakatlığının ciddiyetine bakılır. düşünülen oyunculardan bir tanesi.

Vida :
bu arkadaşı beşiktaş'ın 1 milyon euroya transfer edeceğini düşünmek gerçekten saflık. dinamo kiev'den oyuncu almak gerçekten zor. belhanda örneğinde bunu gördük. bu arada oyuncunun galatasaray'a önerildiği kısmı doğru. ancak yıllık talepleri olan 3.5 milyon euro bütçemizin çok üzerinde.

Asamoah:
menajeri ile yapılan görüşmeler sonrasında oyuncu ile olan tüm pürüzler giderildi. juventus konusunda şimdilik bir ilerleme gözükmüyor. onay verdiklerinde kara boğa istanbul uçağına atlar.

Carole :
kendisine kulüp bulması istenmiş.

Sinan :
nihayet kendisine takım bulması istenmiş. getireceği tekliflere göre yol verilecek.

Selçuk : aldığı tepkiler sonrasında başkan ile birebir görüşme yapmış. eskiden sırtı sıvazlanıp oynatılırken başkanın "ayrılmak istersen kolaylık sağlarız" sözünü duyması kendisini baya üzmüş.

yine de takımdan ayrılacağını düşünmüyorum. zaten ortada teklif de yok.

Serdar :
stoper konusunda kafaları karıştırmış.

maicon'un yanına biri bakılırken kendisinin 14 ağustos 2017 galatasaray kayserispor maçı performansı sonrasında frene basıldı. sorun transfer yapılmaz ise serdar aziz'in düzenli olarak katkı verip veremeyeceği.

transfer dönemi sonuna kadar bu şekilde devam ederse stoper alınmaz.

Asamoah da gelince takımdaki ''boy'' ortalaması baya yükselecek. :asd22: Ndiaye, Gomis, Asamoah, Fernando, Mariano... Salın kobrayı. :D

edit

Moderatör tarafında düzenlendi:
Sanırım bu Voltran benzetmesi biraz tutmuş gibi görünüyo..
Biraz uğraştım. Bakalım sonucu beğenen çıkacak mı ?...

5QjEDM.jpg

NOT : Biliyorum Daha iyisi olabilirdi..
Bu kadar zamanda bu kadar iş..:hat:

Abartmış olmiim ama;:red:
Eğer takım uyumu oturursa; 8-10 hafta sonra, önemli bir maç öncesi kareografi malzemesi dahi olabilir.:)

UA üyesi olsaydım, bunu gündeme getirebilirdim.:hat:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt