Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Asamoah da gelince takımdaki ''boy'' ortalaması baya yükselecek. :asd22: Ndiaye, Gomis, Asamoah, Fernando, Mariano... Salın kobrayı. :D

Boyu normalin altında olan bedenler kıvrak ve çabuk olurlar benim bildiğim. Ama defans göbeği ve defansif orta sahanın biraz boylu olması yan toplarda avantaj sağlar orası kesin.
Fakat iş hücuma gelince , özellikle kanatlar bence haifif güdük olabilir..

ne alakası var boş boş konuşma ben de gelmeden önce transfermarktta kendi gözümle gördüm 2018 yazı olduğunu

ayrıca git 2013teki haberlere bak temmuzda almışlar 5 yıllık kontrat imzaladı yazıyor

doğru bilgiyi savunurum ben canı veya başkasını değil , yanıldığını kabullen artık

bi de kıçından haber uyduran qtm'yi kaynak olarak gösteriyorsun

Son düzenleme:
Boyu normalin altında olan bedenler kıvrak ve çabuk olurlar benim bildiğim. Ama defans göbeği ve defansif orta sahanın biraz boylu olması yan toplarda avantaj sağlar orası kesin.
Fakat iş hücuma gelince , özellikle kanatlar bence haifif güdük olabilir..
Hocam bu boy o boy değil. :D

asamoah ve sol açık gelsin 11'de 10 yabancı oluyor yedekte de Garry ve Linnes bekler

Hocam bu boy o boy değil. :D

:hat:

Dediğin boydan fazla uzun olunca Pascal Nouma lık yapmasınlarda..:oley:

Pascal.jpg

Son düzenleme:
Tottenham, Davinson Sanchez'in transferi konusunda Ajax ile 35 milyon euro bonservis + 10 milyon euro bonus karşılığında anlaştı (Telegraaf)

quakerboy

Nani : menajeri galatasaray, beşiktaş ve fenerbahçe'ye oyuncusunu önerdi. beşiktaş lens'i aldı. fenerbahçe'nin önceliği gibi gözükmüyor. gerçekten istenirse alınır. önce igor tudor'un onayı gerek. sonra sakatlığının ciddiyetine bakılır. düşünülen oyunculardan bir tanesi.

Vida :
bu arkadaşı beşiktaş'ın 1 milyon euroya transfer edeceğini düşünmek gerçekten saflık. dinamo kiev'den oyuncu almak gerçekten zor. belhanda örneğinde bunu gördük. bu arada oyuncunun galatasaray'a önerildiği kısmı doğru. ancak yıllık talepleri olan 3.5 milyon euro bütçemizin çok üzerinde.

Asamoah:
menajeri ile yapılan görüşmeler sonrasında oyuncu ile olan tüm pürüzler giderildi. juventus konusunda şimdilik bir ilerleme gözükmüyor. onay verdiklerinde kara boğa istanbul uçağına atlar.

Carole :
kendisine kulüp bulması istenmiş.

Sinan :
nihayet kendisine takım bulması istenmiş. getireceği tekliflere göre yol verilecek.

Selçuk : aldığı tepkiler sonrasında başkan ile birebir görüşme yapmış. eskiden sırtı sıvazlanıp oynatılırken başkanın "ayrılmak istersen kolaylık sağlarız" sözünü duyması kendisini baya üzmüş.

yine de takımdan ayrılacağını düşünmüyorum. zaten ortada teklif de yok.

Serdar : stoper konusunda kafaları karıştırmış.

maicon'un yanına biri bakılırken kendisinin 14 ağustos 2017 galatasaray kayserispor maçı performansı sonrasında frene basıldı. sorun transfer yapılmaz ise serdar aziz'in düzenli olarak katkı verip veremeyeceği.

transfer dönemi sonuna kadar bu şekilde devam ederse stoper alınmaz.

Ben de Serdara güvenenlere aşağıdaki linke tıklamasını öneriyorum bu durumda !!!

Serdar Aziz - Sakatlık gecmişi | Transfermarkt

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt