Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yok uyutmayacaklar rdas. Benim vucut uyutulmuyor ilac Île felan. Capraz baglarim kopmustu o zamanda uyutamadilar en sonunda belime igne vurup ameliyat etmislerdi. Bugunde sadece bogazimi uyusturacaklar galiba. Dun doktor demisti normalde uyutuyoruz hastalari ama sende o sikinti oldugundan senin bogazini uyusturup deneyecegiz dedi... Sikinti olmaz demi?

"We will kill everybody"
hmm.. sıkıntı olmaz tabii ama işlem sırasında öğürme ve hafif ağrı hissetmen normal.korkulacak düzeyde değil.

10 bin euro çok ciddi para. Zaten tatil yapmaya o kadar parası olan adamın bu forumda ne işi var Fatih reis? :D

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Niye yahu. Forum maddi durumu biraz iyi olanlara kapalı mı oldu?
Paranın önemi de yok okadar kendi hayatımda. Var tabiki ama manevi değerleri çok daha önemli kılıyorum hayatımda. Galatasaray benim için bir tutku aşktır. Bu duyguyu paylaşan insanların toplandığı ortama katılmak hakkım değilmi? :(

Neyse ben bi abdest alayim da pok yoluna gitmesin Niyazi ?

"We will kill everybody"

Bu piyasada Asamoah rahat 8 milyon eder bence. Son senesi olmasa zaten 13-14'den aşağıya alamazsın

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

belhanda nın 1 degil 1.5 senelik sözlesmesi vardı. 2018 yazında serbest kalmıyordu yani.

Hayir 2018 de bitiyordu, bunu Adem de söylemisti transfer oldugunda ben de arastirip bakmistim Kiev'in sitesinde yaziyordu. 2018 yazinda bitiyordu kontrati.

Niye yahu. Forum maddi durumu biraz iyi olanlara kapalı mı oldu?
Paranın önemi de yok okadar kendi hayatımda. Var tabiki ama manevi değerleri çok daha önemli kılıyorum hayatımda. Galatasaray benim için bir tutku aşktır. Bu duyguyu paylaşan insanların toplandığı ortama katılmak hakkım değilmi? :(
Bizide gotur addas ?

"We will kill everybody"

Hayir 2018 de bitiyordu, bunu Adem de söylemisti transfer oldugunda ben de arastirip bakmistim Kiev'in sitesinde yaziyordu. 2018 yazinda bitiyordu kontrati.

2018 aralık'ta bitiyordu. 2019'tan itibaren (gelecek sezonun 2.yarısı) oynatabilirdin. tabi o süre zarfında kulübü ile sözlesme uzatmassa.

Ben de önümüzdeki senelerde Maldiv adalarina gitmeyi düsünüyordum. Önümüzdeki 3-4 sene icinde sartlarin olustugu bir zaman gidecegim insallah.

Diğer takımları bekleyen en büyük tehlike Galatasaray futbolcusuyla taraftarı kenetleniyor.
- Ali Ece

beyler batı üst kopmbine aldım kuzenler batı altta anlayan varmı ben bu kombineyi batı alta çevirebilirmiyim farkını verip ?

2018 aralık'ta bitiyordu. 2019'tan itibaren (gelecek sezonun 2.yarısı) oynatabilirdin. tabi o süre zarfında kulübü ile sözlesme uzatmassa.

Ya siteden baktim diyorum hala ne anlatiyorsun arkadas. Adamlarin sitesinde, Ukrayna basininda falan bütün 2018 yazi diyor sen hala Aralik diyorsun.

8+2 Milyon vermemize bahane aramayalim. Net degerinden fazla bir para.

Ben balayımı Maldivler'de yaptım. O zaman 7 gece 8 gün kişi başı 4500 avro ödemiştik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt