Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada hisseler 66 ya bağlamış.
Bedelli den sonra güç mü topluy anlamadım..

Sınır getirmek yerine kadroda en az x yerli u21 topçu bulunması lazım diye bir kural getirseler daha mantıklı olur

Sınır gelirse Galatasaray'a rağmen bir daha bu ligi izlersen şerefsizim. Bunağın biri mutlu olup rahat kadro kuracak diye ben Tolga'ları Selçuk'ları izlemek zorunda mıyım tüm sene?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

önemli olan GS, milli takim değil

WE HAVE FEGHOULI ! THEY DON'T

Şenol, olcay gibi adamın gitmesine izin verdiyse hiç kimse vazgeçilmez değildir artık..

Gerçi o işin arkasında da farklı gaydurugupbak hesaplar var ya neyse..

Marcelo ve Ebubeykır önemli kayıplar bence,Sakatlık ve formsuzluklara nasıl cevap verecekler bu sene göreceğiz

:D

9f51f22f8dc02de45ca582ae5365953a.jpg

WE HAVE FEGHOULI ! THEY DON'T
3f5e60c9e8e78d73c58e9f640553b439.jpg

Terbiy....

Juventus gelecek hafta yeni teklif yapacakmis Spinazzola icin. Hala takimdan ayri calisiyormus.

di marzio

Anasını satayım sanki süper yerli topçularımız varda biz mi oynatmıyoruz

Aha bir Serdar var onuda zorla oynatıyoruz ...

Kimin istediğinin bir önemi yok kulüpler bazında. Önemli olan kulisler. Rıdvan istiyor, Demirören açıkça istediğini söyledi, Uygun ağlıyor zaten, TV'de kelli felli yorumcular ağlamaya başladı. Geriye sadece CB'yi ikna etmek kaldı. O'nu da Lucescu ile denediler zannediyorum. Zaten 4 yıllık kuraldı 2 yılı geçmiş olacak. Önce atıyorum 10 diyecekler sonra bilmem ne artı bilmem ne ile yine 6-8 seviyelerine çekilecek. Tek umudumuz Beinsports ama onlar da işleri bitince çekip gidebilirler 2-3 yıl sonra.

Eski futbolcular, kulisçiler taarruzdalar. Yakında Arda oynamaya başlar ve biraz özgüven kazanırsaa görün bakın O'na da söyletecekler bunu. Altyapıyı hazırlıyorlar.

Bunları püskürtmenin tek yolu maddiyatla tehdit. Taraftarların organizasyonları ve güçlü açıklamaları şimdiden şart. Şimdiden kamuyoundaki yabancı sınırlaması fısıltılarına en sert ve sürekli şekilde tepki koymalılar ve gerekirse eylem yapma kararlılıklarını göstermeliler.
GSC olarak birşey yapalım

spin at zola

hafta sonu oynanacan maç için özel izinli gözüküyor transfermarktta

verin çocuğu dönsün yuvasına bu nedir kardeşim

zamanında casemiro için real madrid de portoya para ödemişti sanırım kiradan dönsün diye :D

Buna yakın birşey var şu anda bildiğim.

Yabancı sınırı değil...XY kendin yetirmis oyuncular bulundurma zorunluğu daha akılcı bir hamle olur.

Yönetim, Carole, Donk ve de Jong için gelen teklifleri değerlendirmeye aldı. (beIN SPORTS)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt