Tamer Tuna
10 Numara!
- 17 Temmuz 2012
- 12.304
- 1.879
- 1.328
Bu arada hisseler 66 ya bağlamış.
Bedelli den sonra güç mü topluy anlamadım..
Bedelli den sonra güç mü topluy anlamadım..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şenol, olcay gibi adamın gitmesine izin verdiyse hiç kimse vazgeçilmez değildir artık..
Gerçi o işin arkasında da farklı gaydurugupbak hesaplar var ya neyse..
![]()
Terbiy....
![]()
GSC olarak birşey yapalımKimin istediğinin bir önemi yok kulüpler bazında. Önemli olan kulisler. Rıdvan istiyor, Demirören açıkça istediğini söyledi, Uygun ağlıyor zaten, TV'de kelli felli yorumcular ağlamaya başladı. Geriye sadece CB'yi ikna etmek kaldı. O'nu da Lucescu ile denediler zannediyorum. Zaten 4 yıllık kuraldı 2 yılı geçmiş olacak. Önce atıyorum 10 diyecekler sonra bilmem ne artı bilmem ne ile yine 6-8 seviyelerine çekilecek. Tek umudumuz Beinsports ama onlar da işleri bitince çekip gidebilirler 2-3 yıl sonra.
Eski futbolcular, kulisçiler taarruzdalar. Yakında Arda oynamaya başlar ve biraz özgüven kazanırsaa görün bakın O'na da söyletecekler bunu. Altyapıyı hazırlıyorlar.
Bunları püskürtmenin tek yolu maddiyatla tehdit. Taraftarların organizasyonları ve güçlü açıklamaları şimdiden şart. Şimdiden kamuyoundaki yabancı sınırlaması fısıltılarına en sert ve sürekli şekilde tepki koymalılar ve gerekirse eylem yapma kararlılıklarını göstermeliler.